Hjem > Om os

Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd er beliggende i den velstående og smukke Yangshan Town, Huishan District, Wuxi City, hjemby af saftige fersken, hvor trafikken er meget bekvemt.

Vores virksomhed er specialiseret i fremstilling af forskellige former for præcision stempelstang, lineær bevægelse akslen (LM skaft), rustfrit stål aksel løftestang, hulaksel, cylinder tønde, olie cylinder og air cylinder. Over 60% produkter sælges til Sydøst Asien, Mellemøsten og Europa, og alle produkter, der er tillid til indenlandske og udenlandske kunder.

Vores selskab ejer præcision centerless slibning maskine, glatning maskine, fint polermaskine, præcision drejebænk, fræsning og boring machine, roller pressen og andre avancerede udstyr, og er i stand til at behandle produkter af forskellige tekniske parametre i henhold til brugernes behov.

Virksomheden har komplette produktionsanlæg, avancerede og udsøgte fremstillingsprocessen, strenge og standard fysisk/kemiske test procedurer, videnskabelige og standard modeller og høj kvalitet ansatte, lægge et solidt fundament for levering af bedre produkter og tjenester til kunder.

Hilser nye og gamle kunder til erhvervslivet forhandling og samarbejde, og i fællesskab skabe en lyse udsigter!