1045 hårdt forkromet præcision stål bar kold trukket chrome bar for hydrauliske cylindre

Forkromet stål barer er forkromet stålprodukter, der kan leveres som stempelstænger i hydrauliske og pneumatiske standardprogrammer. Chrome forgyldt stål bar er normalt anvendes i forhold til høj stress, friktion og barske klimatiske miljøer, så kvaliteten af uædle metaller...

Produktdetaljer

1. kort introduktion til 1045 Chrome forkromet stål Bar

Forkromet stål barer er forkromet stålprodukter, der kan leveres som stempelstænger i hydrauliske og pneumatiske standardprogrammer. Chrome forgyldt stål bar er normalt anvendes i forhold til høj stress, friktion og barske klimatiske miljøer, så kvaliteten af uædle metaller og efterfølgende overflade behandling er af afgørende betydning. Slidstyrke, korrosionsbestandighed, overflade glathed, høj flydespænding og ensartet kvalitet er væsentlige egenskaber af hard chrome bar.

Hard Chrome barer er generelt fremstillet af stålstænger kombinerer høj styrke med fremragende bearbejdelighed og svejsbarhed. Fælles programmer findes i landbrugsmaskiner, produktionsudstyr, kraner, skrald komprimatorer, løftere osv.

内容.jpg

2. stålkvalitet efter forskellige standarder

Kina stål kvaliteter: GB standard45# stål
Tyskland stål kvaliteter: DIN standardCK45
Japansk stål kvaliteter: JIS standardS45C
Amerikanske ståltyper: AISI Standard1045

3. varmebehandling metoder til 1045 Chrome Bar

Induktion hærdning: det er en form for varmebehandling, hvor en metal del opvarmes ved induktion opvarmning og derefter slukkes. Quenched metal gennemgår en martensitic transformation, øge hårdhed og sprødhed af del. Induktion hærdning bruges til selektivt hærde områder af en del eller samling uden at påvirke egenskaberne for del som helhed. Hærdning dybde er 1,5-5mm; medium/lav-frekvens quenching kan føre til overdreven dybde og negativ virkning på styrke; højfrekvente quenching generelt resultere i en overfladisk dybde, og kan sikre balancen i hårdhed og styrke.

Dæmper og høj temperatur temperering: generelt, varmebehandling metode kombineret med dæmper og høj temperatur temperering kaldes termisk raffinering, der er almindeligt anvendt på forskellige vigtige strukturelle dele, især plejlstænger, bolte, tandhjul og aksler arbejder under vekslende belastning. Hærdet sorbite har bedre mekaniske ejendom end normaliserede sorbite af den samme hårdhed. Sin hårdhed afhænger af temperering temperatur og vedrører stabiliteten af temperering og tværsnit dimension af emnet, og er generelt HB200-350.

Induktion hærdet med Q & T: efter induktion hærdning med Q & T, stempel stænger kunne ikke kun få større mekaniske egenskaber, men også opnå en større modstand mod skader fra eksterne virkninger.

4. produkt specifikationer af 1045 runde bar

图片1.png

图片2.png

图片3.png

5.1045 hard chrome rod ansøgning

Main bruger: hard chrome rod er udbredt som guide stang og støtte fra olietryk, hydrauliske, cylinder lejer og andre fly lejer.

6. karakteristika

Glat overflade, rust modstand og høj nøjagtighed (ikke anvendes for lineær kugleleje).

7. vores fordele i fremstilling 1045 præcision stål Bar

en.Ekstensiv produktion erfaring: vi er specialiseret i cylinder, stempel stang og cylinder tønde med en oplevelse af 10 år.

b.Komplette produktionsanlæg: eje præcision centerless slibning maskine, glatning maskine, fine polering maskine, præcision drejebænk, fræsning og boring machine, rulle pressen og andre avancerede udstyr. Vores teknikere vil gøre regelmæssig planlagt vedligeholdelse på disse maskiner til at garantere dem arbejde godt.

c.Høj kvalitet råvarer: vi primært vælge råmateriale fra stål producenter som TPCO, BAO STEEL, SHA stål, som er bedste og største råvare producent i Kina.

d.Streng fysisk/kemiske testing procedurer: kravene til produktdesign og proces, giver pålidelige test data.

e.Kort leveringstid: Hvis en container 15-20 dage. Vi lagerfører også nogle standard-størrelse rør og stænger, hvis du har brug for 3-5 stk, vi kan levering snart.

f.Sikker pakning: anti-rust olie spredes på rør og stænger før forsendelse, plastik hætter på tube ender til at beskytte inde i overfladen, hver stang beskyttes med pap rør. Til sidst pakkes med sødygtige pakke eller i trææske.

g.Bedste efter-salg service: Over 60% produkter sælges til Sydøst Asien, Mellemøsten og Europa, og alle produkter, der er tillid til indenlandske og udenlandske kunder.

8. FAQ

Q1:Can dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempel stang og cylinder tønde med en oplevelse af omkring 10 år. Vi har en stærk design team, så alle konventionelle produkter kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi yder 12 måneder kvalitet garanti efter afsendelse. Vi tilbyder også lang tid tekniske rådgivning.

Q3. Hvad med transpotation?

Vi kan tage nogen form for transpotation efter kundens behov.

9. du velkommen til at sende os din detaljerede krav, du ville være tilfreds med vores service.

Kontakt nedenstående:

Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd

Att:Mr.min

Telefon: + 86-18921387058

Tel: + 86-510-83050629

Fax: + 86-510-83050596

Web:www.honedtubing.com

E-mail:Sales@wxlongchen.com

Tilføje: Yangshan støtte område, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen

Wuxi Longchen har været engageret i 1045 hard chrome forgyldt præcision stål bar kold trukket chrome bar for hydrauliske cylindre i mange år som en af de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Behage være sikker på, at engros kvalitetsprodukt fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Hot Tags: 1045 hårdt forkromet præcision stål bar kold trukket chrome bar for hydrauliske cylindre, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like