SUS316 Rustfrit Stål Forkromet Bar Hard Krom Stål Bar Precision Cylinder Bar Koldt Drawn Chrome Bar Hollow Stempel Bar

316 rustfrit stål hårde forkromede stålstænger er forkromede stålprodukter, der kan leveres som stempelstænger i standard hydrauliske og pneumatiske applikationer. Den hårde forkromede stålstang anvendes normalt under forhold med høj spænding, friktion og barske klimaforhold.

Produktdetaljer

1.Brief Introduktion til 316 Rustfrit Stål Forkromet Stål Bar

Forkromede stålstænger er forkromede stålprodukter, der kan leveres som stempelstænger i standard hydrauliske og pneumatiske applikationer. Den forkromede stålstang anvendes normalt under forhold med høj spænding, friktion og barske klimaforhold, så kvaliteten af basismetal og efterfølgende overfladebehandling er af afgørende betydning. Slidstyrke, korrosionsbestandighed, overfladeglathed, høj udbyttestyrke og ensartet kvalitet er vigtige egenskaber ved hård kromstang.


Hårde kromstænger fremstilles generelt af stålstænger, der kombinerer høj styrke med fremragende bearbejdelighed og svejsbarhed. Fælles applikationer findes i landbrugsmaskiner, produktionsudstyr, kraner, affaldskomprimatorer, løftere mv.


Sammenlignet med 304 rustfrit stål har 316 stål et lavere indhold af Cr, og højere indhold af Ni og Mo (2% -3% højere), og har derfor højere korrosionsbestandighed og kan anvendes i kemiske og havvandsmiljøer.

316 不锈钢 内容 .jpg-

2.Produkt Specifikationer af 316 Rustfrit Stål Chrome Bar

图片 5.png

图片 6.png

3. Vores fordele ved fremstilling 316 Stainless Steel Precision Steel Bar

en. Omfattende produktionserfaring: Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på 10 år.

b. Komplet produktionsfaciliteter : eje præcision centerless slibemaskine, retting maskine, fin polering maskine, præcisions drejebænk, fræsning og boremaskine, rulle presse og andet avanceret udstyr. Vores teknikere vil regelmæssigt planlægge vedligeholdelse på disse maskiner for at sikre, at de fungerer godt.

c. Højkvalitets råmateriale : Vi vælger primært råmateriale fra stålproducenter som TPCO, BAO STEEL, SHA STEEL, som er bedste og største råvareproducent i Kina.

d. Strenge fysiske / kemiske testprocedurer : opfylder kravene til produktdesign og -proces, der giver pålidelige testdata.

e. Kort leveringstid : Hvis en beholder 15-20 dage. Vi lager også nogle standardstørrelser af rør og stænger, hvis du har brug for 3-5 stk., Kan vi levere snart.

f. Sikker pakning : rustfrit olie spredes på rør og stænger inden afsendelse, plastikhætter på rørenden for at beskytte indersiden, hver stang beskyttes med pap. Endelig pakket med seaworthy pakke eller i trækaske.

g. Bedste eftersalgsservice : Over 60% sælges til Sydøstasien, Mellemøsten og Europa, og alle produkter er tillid til hos indenlandske og udenlandske kunder.

4. Hovedudstyr til fremstilling 316 Stainless Steel Cylinder Bar

活塞杆 1.jpg

5. Prøveudstyr af 316 Rustfrit Stål Koldt Drawn Steel Bar

活塞杆 2.jpg

6. Pakker af stålstænger

活塞杆 3.jpg

7. FAQ

Q1: Kan dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på omkring 10 år. Vi har et stærkt design team, så ethvert konventionelt produkt kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi leverer 12 måneders kvalitetsgaranti efter afsendelse. Vi tilbyder også teknisk rådgivning i lang tid.

Q3. Hvad med transpotation?

Vi kan tage enhver form for transpotation efter kundens efterspørgsel.

Du er velkommen til at sende os dine detaljerede krav, du ville være tilfreds med vores service.

Kontakt nedenfor:

Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd

Att: Mr.Min

Telefon: + 86-18921387058

Tlf: + 86-510-83050629

Fax: + 86-510-83050596

Web: www.honedtubing.com

Email: sales@wxlongchen.com

Tilføj: Yangshan Støtteområde, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen

Wuxi Longchen har været engageret i sus316 rustfrit stål forkromet bar hårdt krom stål bar præcision cylinder bar koldt trukket krom bar hule stempelstang i mange år som en af de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Vær så sikker på at engros kvalitetsproduktet fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Hot Tags: Sus316 rustfrit stål forkromet bar hårdt krom stål bar præcision cylinder bar koldt trukket krom bar hult stempel bar, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like