304 Stainless Steel Precision Cylinder Barrel Sømløs Hydraulisk Olie Pneumatisk Luft Cylinder Barrel Slibning Valset Bearbejdning

304 rustfrit stål cylinder cylinder har høj korrosionsbestandighed, styrke og slidstyrke for at holde høj effektivitet drift. Det kan anvendes under de forhold, der er underlagt oxidation.

Produktdetaljer

8.jpg


Cylinder tønder kaldes også Honed tube. Cylindercylinder er hovedkroppen af ​​hydraulikcylinderen, og dens indvendige hul fremstilles almindeligvis ved hjælp af kedeligt, rystende, rulle- og honing- og andre præcisionsbearbejdningsprocesser for at muliggøre, at stempel og tætninger og lejer glider glat og derved sikrer tætningseffekten og Reducerer slitage. Cylindercylinderen bærer meget hydraulisk tryk, og derfor bør den have tilstrækkelig styrke og stivhed.


304 rustfrit stål cylinder cylinder har høj korrosionsbestandighed, styrke og slidstyrke for at holde høj effektivitet drift. Det kan anvendes under de forhold, der er underlagt oxidation.Ofte stillede spørgsmål

Q1: Kan dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på omkring 10 år. Vi har et stærkt design team, så ethvert konventionelt produkt kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi leverer 12 måneders kvalitetsgaranti efter afsendelse. Vi tilbyder også teknisk rådgivning i lang tid.

Q3.Hvad om transpotation?

Vi kan tage enhver form for transpotation i henhold til kundens efterspørgsel.


Du er velkommen til at sende os dine detaljerede krav, du ville være tilfreds med vores service.
Kontakt nedenfor:
Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd
Att: Mr.Min
Telefon: + 86-18921387058
Tlf: + 86-510-83050629
Fax: + 86-510-83050596
Web: www.honedtubing.com
Email: sales@wxlongchen.com
Tilføj: Yangshan Støtteområde, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen


Wuxi Longchen har været engageret i 304 rustfrit stål præcision cylinder cylinder sømløse hydrauliske olie pneumatisk luft cylinder tønde slibning rullet tønde behandling i mange år som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Vær så sikker på at engros kvalitetsproduktet fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Undersøgelse

You Might Also Like