1045 sømløse cylinder tønde slebet stål rør sammenrullet rør til hydrauliske pneumatiske cylindre

Cylinder tønde kaldes også slebet tube. Cylinder tønde er hoveddelen af hydraulisk cylinder, og dens indvendige hul fremstilles almindeligvis ved brug af kedeligt, rivning, rullende og honing og andre præcision, spåntagende processer for at aktivere stempel og sæler og indflydelse til at glide gnidningsløst,...

Produktdetaljer

1. kort introduktion til 1045 Cylinder tønde

Cylinder tønde kaldes også slebet tube. Cylinder tønde er hoveddelen af hydraulisk cylinder, og dens indvendige hul er almindeligt fremstillet ved brug af kedeligt, rivning, rullende og honing og andre præcision, spåntagende processer for at aktivere stempel og sæler og indflydelse til at glide gnidningsløst, hvorved det sikres, den forsegling effekt og reducere slid og ælde; Cylinder tønde bærer et stort hydraulisk pres, og det bør derfor have tilstrækkelig styrke og stivhed.

内容.jpg

2. stålkvalitet efter forskellige standarder

Kina stål kvaliteter: GB standard

45# stål

Tyskland stål kvaliteter: DIN standard

CK45

Japansk stål kvaliteter: JIS standard

S45C

Amerikanske ståltyper: AISI Standard

1045

3. varmebehandling methonds af 1045 finpudset stålrør
Normalisering: Det refererer til varmebehandling, der ståldele er opvarmet 30-50℃ over den kritiske temperatur, og efter visse tid af varme konservering, stål dele er afkølet under immobile air betingelse. De vigtigste formål med normalisering er at forfine mikrostruktur, forbedre stål ydeevne og opnå en struktur tæt på balance stat.

4. parametre af 1045 hydraulisk cylinder tønde

5. vores fordele i fremstilling 1045 hydraulik stålrør
en.Ekstensiv produktion erfaring: vi er specialiseret i cylinder, stempel stang og cylinder tønde med en oplevelse af 10 år.
b.Komplette produktionsanlæg: eje præcision centerless slibning maskine, glatning maskine, fine polering maskine, præcision drejebænk, fræsning og boring machine, rulle pressen og andre avancerede udstyr. Vores teknikere vil gøre regelmæssig planlagt vedligeholdelse på disse maskiner til at garantere dem arbejde godt.
c.Høj kvalitet råvarer: vi primært vælge råmateriale fra store stål fabrik, såsom TPCO, BAO STEEL, SHA stål, som er bedste og største råvare producent i Kina.
d.Streng fysisk/kemiske testing procedurer: kravene til produktdesign og proces, giver pålidelige test data.
e.Kort leveringstid: Hvis en container 15-20 dage. Vi lagerfører også nogle standard-størrelse rør og stænger, hvis du har brug for 3-5 stk, vi kan levering snart.
f.Sikker pakning: anti-rust olie spredes på rør og stænger før forsendelse, plastik hætter på tube ender til at beskytte inde i overfladen, hver stang beskyttes med pap rør. Til sidst pakkes med sødygtige pakke eller i trææske.
g.Bedste efter-salg service: Over 60% produkter sælges til Sydøst Asien, Mellemøsten og Europa, og alle produkter, der er tillid til indenlandske og udenlandske kunder.

6. FAQ
Q1:Can dine produkter tilpasses?
Vi er specialiseret i cylinder, stempel stang og cylinder tønde med en oplevelse af omkring 10 år. Vi har en stærk design team, så alle konventionelle produkter kan tilpasses.
Q2: Hvad med eftersalgsservice?
Vi yder 12 måneder kvalitet garanti efter afsendelse. Vi tilbyder også lang tid tekniske rådgivning.
Q3. Hvad med transpotation?
Vi kan tage nogen form for transpotation efter kundens behov.

7. du velkommen til at sende os din detaljerede krav, du ville være tilfreds med vores service.
Kontakt nedenstående:

Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd
Att:Mr.min
Telefon: + 86-18921387058
Tel: + 86-510-83050629
Fax: + 86-510-83050596
Web:www.honedtubing.com
E-mail:Sales@wxlongchen.com
Tilføje: Yangshan støtte område, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen

Wuxi Longchen har været engageret i 1045 sømløse cylinder tønde slebet stål rør sammenrullet rør til hydrauliske pneumatiske cylindre i mange år som en af de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Behage være sikker på, at engros kvalitetsprodukt fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Undersøgelse