S20C sømløse cylinderrørhårt stålrørsvalset rør til hydrauliske pneumatiske cylindre

Cylinder tønder kaldes også Honed tube. Cylindercylinder er hovedkroppen af ​​hydraulikcylinderen, og dens indvendige hul fremstilles almindeligvis ved hjælp af kedelig, reaming, rullning og honing og andre præcisionsbearbejdningsprocesser, der gør det muligt for stempel og sæler og leje at glide glat, ...

Produktdetaljer

1.Brief Introduktion til S20C Cylinder Barrel

Cylinder tønder kaldes også Honed tube. Cylindercylinder er hovedkroppen af ​​hydraulikcylinderen, og dens indvendige hul fremstilles almindeligvis ved hjælp af kedelige, rynke-, rulle- og honing- og andre præcisionsbearbejdningsprocesser for at muliggøre, at stempel og tætninger og lejer glider glat og derved sikrer tætningseffekten og reducere slitage; Cylindercylinderen bærer meget hydraulisk tryk, og derfor bør den have tilstrækkelig styrke og stivhed.

内容 .jpg

2.Steel Grade ifølge forskellige standarder

Kina stålkvaliteter: GB standard

20 # Stål

Tyskland stålkvaliteter: DIN standard

CK20

Japanske stålkvaliteter: JIS standard

S20C

Amerikanske stålkvaliteter: AISI Standard

1020

3.Heat behandling methonds af S20C honed stålrør
Normalisering: Det henviser til varmebehandlingsprocessen, at ståldelene opvarmes 30-50 ° C over den kritiske temperatur, og efter en vis varmeopvarmningstid afkøles ståldelene under immobil luft. Hovedformålet med normalisering er at forbedre mikrostrukturen, forbedre stålytelsen og opnå en struktur tæt på balancestatus.

4.Parametre af S20C hydraulisk cylinder cylinder

5.Vores fordele ved fremstilling af S20C hydraulisk stålrør
en. Omfattende produktionserfaring : Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på 10 år.

b. Komplet produktionsfaciliteter : eje præcision centerless slibemaskine, retting maskine, fin polering maskine, præcisions drejebænk, fræsning og boremaskine, rulle presse og andet avanceret udstyr. Vores teknikere vil regelmæssigt planlægge vedligeholdelse på disse maskiner for at sikre, at de fungerer godt.
c. Højkvalitets råmateriale : Vi vælger primært råmateriale fra storstålfabrik, såsom TPCO, BAO STEEL, SHA STEEL, som er den bedste og største råvareproducent i Kina.
d. Streng fysiske / kemiske testprocedurer : opfylder kravene til produktdesign og -proces, der giver pålidelige testdata.

e. Kort leveringstid : Hvis en beholder 15-20 dage. Vi lager også nogle standardstørrelser af rør og stænger, hvis du har brug for 3-5 stk., Kan vi levere snart.
f. Sikker pakning : rustfrit olie spredes på rør og stænger inden afsendelse, plastikhætter på rørenden for at beskytte indersiden, hver stang beskyttes med pap. Endelig pakket med seaworthy pakke eller i trækasse.
g. Bedste eftersalgsservice : Over 60% sælges til Sydøstasien, Mellemøsten og Europa, og alle produkter er tillid til hos indenlandske og udenlandske kunder.

6.FAQ
Q1: Kan dine produkter tilpasses?
Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på omkring 10 år. Vi har et stærkt design team, så ethvert konventionelt produkt kan tilpasses.
Q2: Hvad med eftersalgsservice?
Vi leverer 12 måneders kvalitetsgaranti efter afsendelse. Vi tilbyder også teknisk rådgivning i lang tid.
Q3.Hvad om transpotation?
Vi kan tage enhver form for transpotation efter kundens efterspørgsel.

7.Hvis du er velkommen til at sende os dine detaljerede krav, ville du være tilfreds med vores service.
Kontakt nedenfor:
Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd
Att: Mr.Min
Telefon: + 86-18921387058
Tlf: + 86-510-83050629
Fax: + 86-510-83050596
Web: www.honedtubing.com
Email: sales@wxlongchen.com
Tilføj: Yangshan Støtteområde, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen

Wuxi Longchen har været engageret i S20C sømløse cylinder tønde honed stålrør rullet rør til hydrauliske pneumatiske cylindre i mange år som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Vær så sikker på at engros kvalitetsproduktet fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Hot Tags: S20C sømløse cylinder cylinder honed stålrør rullet rør til hydrauliske pneumatiske cylindre, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, fremstillet i Kina
Undersøgelse

Du kan også lide