Tilpasset enkeltvirkende dobbeltvirkende multifunktions teleskopisk pneumatisk luftcylinder

Luftcylinder er en cylindrisk metalkomponent, der styrer lineær frem- og tilbagegående bevægelse af stempel indeni. Luft inde i motorcylinderen konverterer varmeenergi til mekanisk energi gennem ekspansion og komprimeres af stemplet i kompressorcylinderen for at øge trykket.

Produktdetaljer


1.jpg


2.jpg

Luftcylinder er en cylindrisk metalkomponent, der styrer lineær frem- og tilbagegående bevægelse af stempel indeni. Luft inde i motorcylinderen konverterer varmeenergi til mekanisk energi gennem ekspansion og komprimeres af stemplet i kompressorcylinderen for at øge trykket. Cylinderens applikationsfelter omfatter trykning (spændingsstyring), halvleder (spot svejsemaskine, chipslibning), automatisk styring og robot mv.

Enkeltvirkende cylindre (SAC) anvender trykket fra trykluft til at skabe en drivkraft i en retning (normalt ud) og en fjeder for at vende tilbage til "hjemmet". Oftere end ikke, denne type cylinder har begrænset forlængelse på grund af den plads, den komprimerede fjeder tager op. En anden ulempe for SAC er, at den del af kraften, der produceres af cylinderen, går tabt, da den forsøger at skubbe mod foråret.

Dobbeltvirkende cylindre (DAC) bruger luftens kraft til at bevæge sig i både udstrækning og tilbagetrækning af slagtilfælde. De har to porte til at tillade luft i, en til udbrud og en for indtræk. Slaglængden til dette design er ikke begrænset, men stempelstangen er mere sårbar over for buckling og bøjning. Yderligere beregninger skal udføres også.

Teleskopcylindre, også kendt som teleskopcylindre, kan enten være enkelt- eller dobbeltvirkende. Teleskopcylinderen inkorporerer en stempelstang, der er anbragt inden for en serie af hule trin med stigende diameter.


Ofte stillede spørgsmål

Q1: Kan dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på omkring 10 år. Vi har et stærkt design team, så ethvert konventionelt produkt kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi leverer 12 måneders kvalitetsgaranti efter afsendelse. Vi tilbyder også teknisk rådgivning i lang tid.

Q3.Hvad om transpotation?

Vi kan tage enhver form for transpotation i henhold til kundens efterspørgsel.


Du er velkommen til at sende os dine detaljerede krav, du ville være tilfreds med vores service.
Kontakt nedenfor:
Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd
Att: Mr.Min
Telefon: + 86-18921387058
Tlf: + 86-510-83050629
Fax: + 86-510-83050596
Web: www.honedtubing.com
Email: sales@wxlongchen.com
Tilføj: Yangshan Støtteområde, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen


Wuxi Longchen har været engageret i tilpasset single action dobbeltvirkende multi-trins telescoping pneumatisk luftcylinder i mange år som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Vær så sikker på at engros kvalitetsproduktet fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Undersøgelse

Du kan også lide