Tilpasset gennem stang Rodless Pude End Pneumatic Air Cylinder

Luftcylinder er en cylindrisk metalkomponent, der styrer lineær frem- og tilbagegående bevægelse af stempel indeni. Luft inde i motorcylinderen konverterer varmeenergi til mekanisk energi gennem ekspansion og komprimeres af stemplet i kompressorcylinderen for at øge trykket.

Produktdetaljer

1.jpg

2.jpg

Luftcylinder er en cylindrisk metalkomponent, der styrer lineær frem- og tilbagegående bevægelse af stempel indeni. Luft inde i motorcylinderen konverterer varmeenergi til mekanisk energi gennem ekspansion og komprimeres af stemplet i kompressorcylinderen for at øge trykket. Cylinderens applikationsfelter omfatter trykning (spændingsstyring), halvleder (spot svejsemaskine, chipslibning), automatisk styring og robot mv.

Gennem stangluftcylindre: Stempelstangen strækker sig gennem begge sider af cylinderen, hvilket giver mulighed for lige kræfter og hastigheder på begge sider.

Rodless luftcylindre: Der er ingen stempelstang. De er aktuatorer, der bruger en mekanisk eller magnetisk kobling til at give kraft, typisk til et bord eller andet legeme, som bevæger sig langs cylinderkroppens længde, men strækker sig ikke ud over det.

Pude-endecylindre: cylindre med reguleret luftudstødning for at undgå påvirkning mellem stempelstangen og cylinderendækslet.


Ofte stillede spørgsmål

Q1: Kan dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på omkring 10 år. Vi har et stærkt design team, så ethvert konventionelt produkt kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi leverer 12 måneders kvalitetsgaranti efter afsendelse. Vi tilbyder også teknisk rådgivning i lang tid.

Q3.Hvad om transpotation?

Vi kan tage enhver form for transpotation i henhold til kundens efterspørgsel.


Venligst send os dit detaljerede specielle krav, du skal være tilfreds med vores service.

Kontakt nedenfor:

Wuxi lang Chen hydrauliske pneumatiske maskiner plante

Att: Mr.zhang

Telefon: + 86-13961788889

Tlf: + 86-510-83050629

Fax: + 86-510-83050596

Web: www.honedtubing.com

Email: sales@wxlongchen.com

Tilføj: Yang Shan Zhen Lu Dai Road nr. 26 Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen


Wuxi Longchen har været engageret i tilpasset gennem stang rodless pude ende pneumatisk luftcylinder i mange år som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Vær så sikker på at engros kvalitetsproduktet fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Undersøgelse