Tilpasset stor lille dobbelt-trins tovejs hydraulisk oliekøler

Oliecylinder eller hydraulisk cylinder en lineær bevægelsesaktuator, hvilken udgangskraft er direkte proportional med det effektive område af stempel og trykforskellen på begge sider. Dens funktion er at omdanne hydraulisk energi til mekanisk energi.

Produktdetaljer

1.jpg


Oliecylinder eller hydraulisk cylinder en lineær bevægelsesaktuator, hvilken udgangskraft er direkte proportional med det effektive område af stempel og trykforskellen på begge sider. Dens funktion er at omdanne hydraulisk energi til mekanisk energi. Hydraulikcylinderens indgange indbefatter fluidstrøm og tryk, og udgangene omfatter lineær bevægelseshastighed og kraft. Stempelet på hydraulikcylinderen kan opnå lineær frem- og tilbagegående bevægelse, og den udgående lineære forskydning er begrænset. Hydraulikcylinder er en energiomformningsanordning, der bruges til at omdanne hydraulisk energi til mekanisk energi til frem- og tilbagegående lineær bevægelse. Hydraulik cylinder er stort set sammensat af cylinder cylinder, cylinder hoved, stempel og stempel stang, forseglingsanordning, buffer enhed og udstødningsanordning. Buffere og udstødningsanordninger vedtages afhængigt af de specifikke applikationer, men de andre enheder er nødvendige.Ofte stillede spørgsmål

Q1: Kan dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på omkring 10 år. Vi har et stærkt design team, så ethvert konventionelt produkt kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi leverer 12 måneders kvalitetsgaranti efter afsendelse. Vi tilbyder også teknisk rådgivning i lang tid.

Q3.Hvad om transpotation?

Vi kan tage enhver form for transpotation i henhold til kundens efterspørgsel.


Du er velkommen til at sende os dine detaljerede krav, du ville være tilfreds med vores service.
Kontakt nedenfor:
Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd
Att: Mr.Min
Telefon: + 86-18921387058
Tlf: + 86-510-83050629
Fax: + 86-510-83050596
Web: www.honedtubing.com
Email: sales@wxlongchen.com
Tilføj: Yangshan Støtteområde, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen


Wuxi Longchen har været engageret i skræddersyede store små dobbelt-trins tovejs hydraulikolie cylinder i mange år som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Vær så sikker på at engros kvalitetsproduktet fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Undersøgelse