304 Stainless Steel Guide Stang Linear Guide Bar Guide Søjle Tie Bar Stang Bearing For Hydraulic Cylinders

304 rustfrit stål styrestang har høj korrosionsbestandighed, styrke og slidstyrke for at holde høj effektivitet drift. Produktoverfladen behandles som regel ved hård forkromningsteknologi, og derefter er den spejlpoleret, med egenskaber ved friktionsmodstand og korrosionsbestandighed.

Produktdetaljer

1.Brief Introduktion til 304 Stainless Steel Guide Rod

Guide stænger er slanke strukturelle enheder, der bruges til at give fri bevægelse i en retning. Produktoverfladen behandles som regel ved hård forkromningsteknologi, og derefter er den spejlpoleret, med egenskaber ved friktionsmodstand og korrosionsbestandighed.


Tie stænger bruges ofte i stålkonstruktioner, såsom broer, industribygninger, tanke, tårne ​​og kraner. I biler er slipsstængerne en del af styringsmekanismen. De adskiller sig fra den arketypiske slidestang ved både at skubbe og trække (opererer i både spænding og kompression). I skibe er slipsstænger bolte, der holder hele motorstrukturen under kompression. De sørger for udmattelsesstyrke. De sørger også for korrekt kørehjulsjustering, der forhindrer fretting. De hjælper med at reducere den bøjende stress, der overføres til den tværgående bjælke.


304 rustfrit stål styrestang har høj korrosionsbestandighed, styrke og slidstyrke for at holde høj effektivitet drift. Det kan anvendes under de forhold, der er underlagt oxidation.

内容 .jpg

2.Produktspecifikationer af 304 Rustfrit Stål Guide Bar

图片 5.png

图片 6.png

图片 7.png

3. Vores fordele i fremstilling 304 Rustfrit Stål Tie Bar

en. Omfattende produktionserfaring : Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på 10 år.

b. Komplet produktionsfaciliteter : eje præcision centerless slibemaskine, retting maskine, fin polering maskine, præcisions drejebænk, fræsning og boremaskine, rulle presse og andet avanceret udstyr. Vores teknikere vil regelmæssigt planlægge vedligeholdelse på disse maskiner for at sikre, at de fungerer godt.

c. Højkvalitets råmateriale: Vi vælger primært råmateriale fra stålproducenter som TPCO, BAO STEEL, SHA STEEL, som er bedste og største råvareproducent i Kina.

d. Strenge fysiske / kemiske testprocedurer : opfylder kravene til produktdesign og -proces, der giver pålidelige testdata.

e. Kort leveringstid: Hvis en beholder 15-20 dage. Vi lager også nogle standardstørrelser af rør og stænger, hvis du har brug for 3-5 stk., Kan vi levere snart.

f. Sikker pakning : rustfrit olie spredes på rør og stænger inden afsendelse, plastikhætter på rørenden for at beskytte indersiden, hver stang beskyttes med pap. Endelig pakket med seaworthy pakke eller i trækaske.

g. Bedste eftersalgsservice: Over 60% sælges til Sydøstasien, Mellemøsten og Europa, og alle produkter er tillid til hos indenlandske og udenlandske kunder.

4. Hovedudstyr til fremstilling af 304 rustfrit stålstangstang

活塞杆 1.jpg

5. Test af enheder af 304 rustfrit stål kolonne

活塞杆 2.jpg

6. Pakker af søjler

活塞杆 3.jpg

7. FAQ

Q1: Kan dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på omkring 10 år. Vi har et stærkt design team, så ethvert konventionelt produkt kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi leverer 12 måneders kvalitetsgaranti efter afsendelse. Vi tilbyder også teknisk rådgivning i lang tid.

Q3.Hvad om transpotation?

Vi kan tage enhver form for transpotation efter kundens efterspørgsel.

Du er velkommen til at sende os dine detaljerede krav, du vil være tilfreds med vores service.

Kontakt nedenfor:

Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd

Att: Mr.Min

Telefon: + 86-18921387058

Tlf: + 86-510-83050629

Fax: + 86-510-83050596

Web: www.honedtubing.com

Email: sales@wxlongchen.com

Tilføj: Yangshan Støtteområde, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen

Wuxi Longchen har været engageret i 304 rustfrit stål guide stang lineær styrestang guide søjle knytestang stænger til hydrauliske cylindre i mange år som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Vær så sikker på at engros kvalitetsproduktet fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Undersøgelse