40Cr Guide Bar Lineær Guide Stangstang Stangstang Guide Kolonne Stang Stang Stang

40Cr styrestænger er slanke strukturelle enheder, der bruges til at give fri bevægelse i en retning. Produktoverfladen behandles som regel ved hård forkromningsteknologi, og derefter er den spejlpoleret, med egenskaber ved friktionsmodstand og korrosionsbestandighed.

Produktdetaljer

1.Brief Introduktion til 40Cr Guide Rod

Guide stænger er slanke strukturelle enheder, der bruges til at give fri bevægelse i en retning. Produktoverfladen behandles som regel ved hård forkromningsteknologi, og derefter er den spejlpoleret, med egenskaber ved friktionsmodstand og korrosionsbestandighed.


Tie stænger bruges ofte i stålkonstruktioner, såsom broer, industribygninger, tanke, tårne ​​og kraner. I biler er slipsstængerne en del af styringsmekanismen. De adskiller sig fra den arketypiske slidestang ved både at skubbe og trække (opererer i både spænding og kompression). I skibe er slipsstænger bolte, der holder hele motorstrukturen under kompression. De sørger for udmattelsesstyrke. De sørger også for korrekt kørehjulsjustering, der forhindrer fretting. De hjælper med at reducere den bøjende stress, der overføres til den tværgående bjælke.


Stålkvalitet ifølge forskellige standarder:

Kinas stålkvaliteter: GB standard 40Cr
Tyskland stålkvaliteter: DIN standard 41Cr4
Japanske stålkarakterer: JIS standard SCr440
Amerikanske stålkvaliteter: AISI Standard 5140

内容 .jpg

2.Produktspecifikationer af 40Cr Guide Bar

Induktionshærdning: Det er en form for varmebehandling, hvor en metaldel opvarmes ved induktionsopvarmning og slukkes derefter. Det slækkede metal gennemgår en martensitisk transformation, der øger delens hårdhed og brølthed. Induktionshærdning anvendes til selektivt at hærde områder af en del eller samling uden at påvirke delens egenskaber som helhed. Hærdningsdybden er 1,5-5 mm; Medium / lavfrekvent slukning kan føre til overdreven dybde og negativ effekt på styrke; Højfrekvent slukning resulterer generelt i en lav dybde og kan sikre balancen mellem hårdhed og styrke.


Termisk raffinering: Generelt kaldes varmebehandlingsmetoden kombineret med slukning og høj temperaturhærdning termisk raffinering, som i vid udstrækning anvendes på forskellige vigtige konstruktionsdele, især forbindelsesstænger, bolte, gear og aksler, der arbejder under skiftebelastning. Den tempererede sorbit har bedre mekanisk egenskab end normaliseret sorbit af samme hårdhed. Dens hårdhed afhænger af tempereringstemperaturen og vedrører stabiliteten af ​​temperering og sektionsdimension af emnet og er generelt HB200-350.

图片 18.png

图片 19.png

图片 20.png

3. Vores fordele i Manufacturing 40Cr Lineær Guide Bar

en. Omfattende produktionserfaring : Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på 10 år.

b. Komplet produktionsfaciliteter : eje præcision centerless slibemaskine, retting maskine, fin polering maskine, præcisions drejebænk, fræsning og boremaskine, rulle presse og andet avanceret udstyr. Vores teknikere vil regelmæssigt planlægge vedligeholdelse på disse maskiner for at sikre, at de fungerer godt.

c. Højkvalitets råmateriale: Vi vælger primært råmateriale fra stålproducenter som TPCO, BAO STEEL, SHA STEEL, som er bedste og største råvareproducent i Kina.

d. Strenge fysiske / kemiske testprocedurer : opfylder kravene til produktdesign og -proces, der giver pålidelige testdata.

e. Kort leveringstid: Hvis en beholder 15-20 dage. Vi lager også nogle standardstørrelser af rør og stænger, hvis du har brug for 3-5 stk., Kan vi levere snart.

f. Sikker pakning : rustfrit olie spredes på rør og stænger inden afsendelse, plastikhætter på rørenden for at beskytte indersiden, hver stang beskyttes med pap. Endelig pakket med seaworthy pakke eller i trækaske.

g. Bedste eftersalgsservice: Over 60% sælges til Sydøstasien, Mellemøsten og Europa, og alle produkter er tillid til hos indenlandske og udenlandske kunder.

4. Hovedudstyr til fremstilling 40Cr Tie Bar

活塞杆 1.jpg

5. Test af enheder af 40Cr hydraulisk søjle

活塞杆 2.jpg

6. Pakker af stålkolonner

活塞杆 3.jpg

7. FAQ

Q1: Kan dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på omkring 10 år. Vi har et stærkt design team, så ethvert konventionelt produkt kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi leverer 12 måneders kvalitetsgaranti efter afsendelse. Vi tilbyder også teknisk rådgivning på lang sigt.

Q3.Hvad om transpotation?

Vi kan tage enhver form for transpotation efter kundens efterspørgsel.

Du er velkommen til at sende os dine detaljerede krav, du vil være tilfreds med vores service.

Kontakt nedenfor:

Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd

Att: Mr.Min

Telefon: + 86-18921387058

Tlf: + 86-510-83050629

Fax: + 86-510-83050596

Web: www.honedtubing.com

Email: sales@wxlongchen.com

Tilføj: Yangshan Støtteområde, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen

Wuxi Longchen har været engageret i 40cr styrestang lineær styrestang søjle slibestang guide søjle slips bar stang leje i mange år som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Vær så sikker på at engros kvalitetsproduktet fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Undersøgelse

You Might Also Like