42CrMo hydraulisk kolonne søjlevejledning Bar Linear Guide Rod Tie Rod Tie Bar Rod Bearing

42CrMo styrestænger er slanke strukturelle enheder, der bruges til at give fri bevægelse i en retning. Produktoverfladen behandles som regel ved hård forkromningsteknologi, og så er den spejlpoleret, med egenskaber for friktionsmodstand og korrosionsbestandighed.

Produktdetaljer

1.Brief Introduktion til 42CrMo Lineær Guide Rod

Guide stænger er slanke strukturelle enheder, der bruges til at give fri bevægelse i en retning. Produktoverfladen behandles som regel ved hård forkromningsteknologi, og så er den spejlpoleret, med egenskaber for friktionsmodstand og korrosionsbestandighed.


Tie stænger bruges ofte i stålkonstruktioner, såsom broer, industribygninger, tanke, tårne og kraner. I biler er slipsstængerne en del af styringsmekanismen. De adskiller sig fra den arketypiske slidestang ved både at trykke og trække (opererer i både spænding og kompression). I skibe er slipsstænger bolte, der holder hele motorstrukturen under kompression. De sørger for træthedsstyrke. De sørger også for korrekt kørehjulsjustering, der forhindrer fretting. De hjælper med til at reducere bøjningsspændingen, der overføres til den tværgående bjælke.


Stålkvalitet ifølge forskellige standarder:

Kina stålkarakterer: GB standard 42CrMo
Tyskland stålkvaliteter: DIN standard 42CrMo4
Japanske stålkvaliteter: JIS standard SCM440
Amerikanske stålkvaliteter: AISI Standard 4140

内容 8.jpg

2.Produktspecifikationer af 42CrMo Guide Bar

Induktionshærdning: Det er en form for varmebehandling, hvor en metaldel opvarmes ved induktionsopvarmning og derefter slukker. Det blussede metal gennemgår en martensitisk transformation, der øger delens hårdhed og brølthed. Induktionshærdning bruges til selektivt at hærde områder af en del eller samling uden at påvirke delens egenskaber som helhed. Hærdningsdybden er 1,5-5 mm; Medium / lavfrekvent slukning kan føre til overdreven dybde og negativ effekt på styrke; Højfrekvent slukning resulterer generelt i en lav dybde og kan sikre balancen mellem hårdhed og styrke.


Termisk raffinering: Generelt kaldes varmebehandlingsmetoden kombineret med slukning og høj temperaturhærdning termisk raffinering, som i vid udstrækning anvendes på forskellige vigtige konstruktionsdele, især forbindelsesstænger, bolte, tandhjul og aksler, der arbejder under alternerende belastning. Den hærdet sorbit har bedre mekanisk egenskab end normaliseret sorbit af samme hårdhed. Dens hårdhed afhænger af tempereringstemperaturen og vedrører stabiliteten af temperering og sektionsdimension af emnet og er generelt HB200-350.

图片 1.png

图片 2.png

图片 3.png

3. Vores fordele i Manufacturing 42CrMo Steel Tie Bar

en. Omfattende produktionserfaring: Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på 10 år.

b. Komplet produktionsfaciliteter: eje præcision centerless slibemaskine, retting maskine, fin polering maskine, præcisions drejebænk, fræsning og boremaskine, rulle presse og andet avanceret udstyr. Vores teknikere vil regelmæssigt planlægge vedligeholdelse på disse maskiner for at sikre, at de fungerer godt.

c. Højkvalitets råmateriale: Vi vælger primært råmateriale fra stålproducenter som TPCO, BAO STEEL, SHA STEEL, som er bedste og største råvareproducent i Kina.

d. Strenge fysiske / kemiske testprocedurer: opfylder kravene til produktdesign og -proces, der giver pålidelige testdata.

e. Kort leveringstid: Hvis en beholder 15-20 dage. Vi lager også nogle standardstørrelser af rør og stænger, hvis du har brug for 3-5 stk., Kan vi levere snart.

f. Sikker pakning: rustfrit olie spredes på rør og stænger inden afsendelse, plastikhætter på rørenden for at beskytte indersiden, hver stang beskyttes med pap. Endelig pakket med seaworthy pakke eller i trækaske.

g. Bedste eftersalgsservice: Over 60% sælges til Sydøstasien, Mellemøsten og Europa, og alle produkter er tillid til hos indenlandske og udenlandske kunder.

4. Hovedudstyr til fremstilling 42CrMo Tie Rod

活塞杆 1.jpg

5. Test af enheder af 42CrMo hydraulik kolonne

活塞杆 2.jpg

6. Pakker af stålpiller

活塞杆 3.jpg

7. FAQ

Q1: Kan dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på omkring 10 år. Vi har et stærkt design team, så ethvert konventionelt produkt kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi leverer 12 måneders kvalitetsgaranti efter afsendelse. Vi tilbyder også teknisk rådgivning i lang tid.

Q3. Hvad med transpotation?

Vi kan tage enhver form for transpotation efter kundens efterspørgsel.

Du er velkommen til at sende os dine detaljerede krav, du ville være tilfreds med vores service.

Kontakt nedenfor:

Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd

Att: Mr.Min

Telefon: + 86-18921387058

Tlf: + 86-510-83050629

Fax: + 86-510-83050596

Web: www.honedtubing.com

Email: sales@wxlongchen.com

Tilføj: Yangshan Støtteområde, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen

Wuxi Longchen har været involveret i 42crmo hydraulisk søjle søjle styrestang lineær styrestang slips stang stang stang bærende i mange år som en af de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Vær så sikker på at engros kvalitetsproduktet fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Hot Tags: 42crmo hydraulisk søjle søjle styrestang lineær stang stang stang stang stang stang leje, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, lavet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like