1045 lineær guide søjle kolonne bar rod tie rod bar betydning for hydrauliske cylindre

Guide stænger er slank strukturelle enheder bruges til at give gratis motion i én retning. Almindeligt, produktet overfladen behandles af hårde krom plating teknologi, og så er det spejl poleret, med Karakteristik af friktion modstand og korrosionsbestandighed. Slips stænger bruges ofte i...

Produktdetaljer

1. kort introduktion til 1045 lineær Guide Bar

Guide stænger er slank strukturelle enheder bruges til at give gratis motion i én retning. Almindeligt, produktet overfladen behandles af hårde krom plating teknologi, og så er det spejl poleret, med Karakteristik af friktion modstand og korrosionsbestandighed.

Slips stænger bruges ofte i stålkonstruktioner, broer, industribygninger, tanke, tårne og kraner. I biler er slips stænger en del af styreapparatet. De adskiller sig fra den arketypiske tie rod ved både at skubbe og trække (opererer i både spændinger og komprimering). I skibe er slips stænger bolte, der holder hele motoren struktur under komprimering. De giver for træthed styrke. De giver også for ordentlig løbeværk justering, som forhindrer fretting. De bidrager til at reducere bøjning stress bliver sendt til den tværgående bjælke.

内容.jpg


2. stålkvalitet efter forskellige standarder

Kina stål kvaliteter: GB standard45# stål
Tyskland stål kvaliteter: DIN standardCK45
Japansk stål kvaliteter: JIS standardS45C
Amerikanske ståltyper: AISI Standard1045

3. varmebehandling metoder til 1045 guide bar

Induktion hærdning: det er en form for varmebehandling, hvor en metal del opvarmes ved induktion opvarmning og derefter slukkes. Quenched metal gennemgår en martensitic transformation, øge hårdhed og sprødhed af del. Induktion hærdning bruges til selektivt hærde områder af en del eller samling uden at påvirke egenskaberne for del som helhed. Hærdning dybde er 1,5-5mm; medium/lav-frekvens quenching kan føre til overdreven dybde og negativ virkning på styrke; højfrekvente quenching generelt resultere i en overfladisk dybde, og kan sikre balancen i hårdhed og styrke.

Dæmper og høj temperatur temperering: generelt, varmebehandling metode kombineret med dæmper og høj temperatur temperering kaldes termisk raffinering, der er almindeligt anvendt på forskellige vigtige strukturelle dele, især plejlstænger, bolte, tandhjul og aksler arbejder under vekslende belastning. Hærdet sorbite har bedre mekaniske ejendom end normaliserede sorbite af den samme hårdhed. Sin hårdhed afhænger af temperering temperatur og vedrører stabiliteten af temperering og tværsnit dimension af emnet, og er generelt HB200-350.

Induktion hærdet med Q & T: efter induktion hærdning med Q & T, stempel stænger kunne ikke kun få større mekaniske egenskaber, men også opnå en større modstand mod skader fra eksterne virkninger.

4. produkt specifikationer af 1045 Guide stang

图片1.png

图片2.png

5. Karakteristik af 1045 guide indlæg

[Nem montering]

Med cross rulle guide installeret mellem høj præcision fræset arbejdsbord og base, kan dette produkt let fastgøres for at opnå en høj-nøjagtighed lineær guide mekanisme.

[Høj tilladte belastning]

Ruller af høj nominel belastning er samlet i korte banen til at danne en høj-loading kapacitet og høj-stivhed lineær guide mekanisme med lang levetid.

[Forskellige anvendelsesmåder]

Som ruller arrangeres vinkelret på hinanden, er ordningen købedygtig jævnt bære masser af 4 retninger anvendes på arbejdsbord.

[Høj korrosionsbestandighed]

VRT-M og VRT-AM baser og arbejdsbord er lavet af rustfrit stål. Derudover er spor, roller og roller indehaveren og skruer også lavet af rustfrit stål. Det er derfor høj modstandsdygtig over for korrosion. Det skal bemærkes, at VRU-M base og arbejdsbord er lavet af aluminium.

6. FAQ

Q1:Can dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempel stang og cylinder tønde med en oplevelse af omkring 10 år. Vi har en stærk design team, så alle konventionelle produkter kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi yder 12 måneder kvalitet garanti efter afsendelse. Vi tilbyder også lang tid tekniske rådgivning.

Q3. Hvad med transpotation?

Vi kan tage nogen form for transpotation efter kundens behov.

7. du velkommen til at sende os din detaljerede krav, du ville være tilfreds med vores service.

Kontakt nedenstående:

Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd

Att:Mr.min

Telefon: + 86-18921387058

Tel: + 86-510-83050629

Fax: + 86-510-83050596

Web:www.honedtubing.com

E-mail:Sales@wxlongchen.com

Tilføje: Yangshan støtte område, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen

Wuxi Longchen har været engageret i 1045 lineær guide søjle kolonne bar rod tie rod bar betydning for hydrauliske cylindre i mange år som en af de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Behage være sikker på, at engros kvalitetsprodukt fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Hot Tags: 1045 lineær guide søjle kolonne bar rod tie rod bar betydning for hydrauliske cylindre, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like