S45C lineær styrestøjstolpelestangstangstangstangstang bærer hydraulikcylindre

Guide stænger er slanke strukturelle enheder, der bruges til at give fri bevægelse i en retning. Produktoverfladen behandles som regel ved hård forkromningsteknologi, og så er den spejlpoleret, med egenskaber for friktionsmodstand og korrosionsbestandighed. Tie stænger bruges ofte i ...

Produktdetaljer

1.Brief Introduktion til S45C Linear Guide Bar

Guide stænger er slanke strukturelle enheder, der bruges til at give fri bevægelse i en retning. Produktoverfladen behandles som regel ved hård forkromningsteknologi, og så er den spejlpoleret, med egenskaber for friktionsmodstand og korrosionsbestandighed.

Tie stænger bruges ofte i stålkonstruktioner, såsom broer, industribygninger, tanke, tårne ​​og kraner. I biler er slipsstængerne en del af styringsmekanismen. De adskiller sig fra den arketypiske slidestang ved både at skubbe og trække (opererer i både spænding og kompression). I skibe er slipsstænger bolte, der holder hele motorstrukturen under kompression. De sørger for udmattelsesstyrke. De sørger også for korrekt kørehjulsjustering, der forhindrer fretting. De hjælper med at reducere den bøjende stress, der overføres til den tværgående bjælke.

内容 .jpg

2.Steel Grade ifølge forskellige standarder

Kina stålkvaliteter: GB standard 45 # Stål
Tyskland stålkvaliteter: DIN standard CK45
Japanske stålkvaliteter: JIS standard S45C
Amerikanske stålkvaliteter: AISI Standard 1045

3.Heat behandling metoder af S45C guide bar

Induktionshærdning: Det er en form for varmebehandling, hvor en metaldel opvarmes ved induktionsopvarmning og slukkes derefter. Det slukkede metal gennemgår en martensitisk transformation, der øger delens hårdhed og brølthed. Induktionshærdning anvendes til selektivt at hærde områder af en del eller samling uden at påvirke delens egenskaber som helhed. Hærdningsdybden er 1,5-5 mm; medium / lavfrekvent slukning kan føre til overdreven dybde og negativ effekt på styrke; højfrekvent slukning resulterer generelt i en lav dybde og kan sikre balancen mellem hårdhed og styrke.

Afkøling og høj temperaturhærdning: Generelt kaldes varmebehandlingsmetoden kombineret med slukning og høj temperaturhærdning termisk raffinering, som i vid udstrækning anvendes på forskellige vigtige konstruktionsdele, især forbindelsesstænger, bolte, tandhjul og aksler, der arbejder under skiftebelastning . Den hærdet sorbit har bedre mekanisk egenskab end normaliseret sorbit af samme hårdhed. Dens hårdhed afhænger af tempereringstemperaturen og vedrører stabiliteten af ​​temperering og sektionsdimension af emnet og er generelt HB200-350.

Induktion hærdet med Q & T: Efter induktionshærdning med Q & T kunne stempelstængerne ikke kun opnå større mekaniske egenskaber, men også opnå større modstand mod skader fra ydre slag.

4.Produktspecifikationer for S45C Guide Rod

图片 1.png

图片 2.png

图片 3.png

5.S45C lineære styrestangsegenskaber

Produktet behandles ved peeling, stressaflastning, gentagen glatning, gentagen slibning og polering. Tekniske indekser: (hærderlag 10% af diameteren), (krombelægningstykkelse 0,03) (diametertolerance: under 0,005 / m) (ovalitet: under 0,005 / m) (lige under 0,02 / m) ).

a.Slide kan boltes øverst og nederst;

b. Da to bolthuller er konstrueret i midten af ​​glideren for yderligere fastgørelse, forbedres modstanden mod løftebelastning og sidelastning;

c. Det gevindskårne hul i endefladen anvendes til alle monteringsstykker;

d. Høj stivhed i alle belastningsretninger - enkeltglas kan bruges uafhængigt;

e.Built i fuld forsegling

f. Højt drejningsmoment modstand;

g.Ideal rulleindløbsdimensioner og stor mængde bolde muliggør lille elastisk bølge;

h.Optimal cyklus design og kugle / kugle kæde styring muliggøre jævn drift;

i.Various forhåndsbelastning niveauer;

j.Alle dias er smurt på leveringstidspunktet;

k.Ball kæde kan leveres som en mulighed.

6.Hvis du er velkommen til at sende os dine detaljerede krav, ville du være tilfreds med vores service.

Kontakt nedenfor:

Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd

Att: Mr.Min

Telefon: + 86-18921387058

Tlf: + 86-510-83050629

Fax: + 86-510-83050596

Web: www.honedtubing.com

Email: sales@wxlongchen.com

Tilføj: Yangshan Støtteområde, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen

Wuxi Longchen har været engageret i S45C lineær guide søjle søjle bar stangtråd stangstang bærer for hydrauliske cylindre i mange år som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Vær så sikker på at engros kvalitetsproduktet fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Hot Tags: S45C lineær guide søjle søjle bar stangtråd stangstang bærer til hydrauliske cylindre, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like