Stainless Steel Guide Bar Lineær Guide Stangstolpe Kolonne Stangstang Stang Bearing For Hydraulic Cylinders

Stænger af rustfrit stål er slanke strukturelle enheder, der bruges til at give fri bevægelse i en retning. Produktoverfladen behandles som regel ved hård forkromningsteknologi, og så er den spejlpoleret, med egenskaber for friktionsmodstand og korrosionsbestandighed.

Produktdetaljer

1.Brief Introduktion til Stainless Steel Guide Rod

Guide stænger er slanke strukturelle enheder, der bruges til at give fri bevægelse i en retning. Produktoverfladen behandles som regel ved hård forkromningsteknologi, og så er den spejlpoleret, med egenskaber for friktionsmodstand og korrosionsbestandighed.


Tie stænger bruges ofte i stålkonstruktioner, såsom broer, industribygninger, tanke, tårne og kraner. I biler er slipsstængerne en del af styringsmekanismen. De adskiller sig fra den arketypiske slidestang ved både at trykke og trække (opererer i både spænding og kompression). I skibe er slipsstænger bolte, der holder hele motorstrukturen under kompression. De sørger for træthedsstyrke. De sørger også for korrekt kørehjulsjustering, der forhindrer fretting. De hjælper med til at reducere bøjningsspændingen, der overføres til den tværgående bjælke.


Rustfrit stålkolonne har høj korrosionsbestandighed, styrke og slidstyrke for at holde høj effektivitet. Det kan anvendes på de forhold, der er underlagt oxidation.

内容 .jpg

2.Produkt Specifikationer for Rustfrit Stål Guide Bar

304 rustfrit stål er den mest almindelige form for rustfrit stål, der anvendes over hele verden, hovedsageligt på grund af dets fremragende korrosionsbestandighed og værdi. Den indeholder mellem 16 og 24 procent chrom og op til 35 procent nikkel, såvel som små mængder kul og mangan.


Sammenlignet med 304 rustfrit stål har 316 stål et lavere indhold af Cr, og højere indhold af Ni og Mo (2% -3% højere), og har derfor højere korrosionsbestandighed og kan anvendes i kemiske og havvandsmiljøer.


Grade 630 rustfrit stål er martensitiske rustfrit stål, der er præcipiteret hærdet for at opnå fremragende mekaniske egenskaber. Disse stål opnår høj styrke og hårdhed efter varmebehandling. Varme- og korrosionsbestandigheden i klasse 630 svarer til den i klasse 304 stål. Denne karakter er også almindeligvis betegnet som klasse 17-4PH.

karakter 304 rustfrit stål, 316 rustfrit stål, 630 rustfrit stål
Uden diameter tolerance F7 - f8 (andre tolerancer kan tilpasses)
Overflade ruhed Ra0.2-0.4
Hård kromtykkelse 0,015 - 0,025 mm
Overfladehårdhed HV700-1150
rethed 0,05 - 0,10 m / m
Standardlængde 1- 6 m
Pakke Bundle med stålstrimmel og strikstrimmel eller træhus
Bevarelse Anti rustolieret belægning på indersiden og ydersiden af overfladen, plastikperler i begge ender
Virkningstest -20 ° C, 27 J (kun for specielle krav)

图片 4.png

3. Vores fordele i Manufacturing Rustfrit stål Lineær Guide Bar

en. Omfattende produktionserfaring : Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på 10 år.

b. Komplet produktionsfaciliteter : eje præcision centerless slibemaskine, retting maskine, fin polering maskine, præcisions drejebænk, fræsning og boremaskine, rulle presse og andet avanceret udstyr. Vores teknikere vil regelmæssigt planlægge vedligeholdelse på disse maskiner for at sikre, at de fungerer godt.

c. Højkvalitets råmateriale : Vi vælger primært råmateriale fra stålproducenter som TPCO, BAO STEEL, SHA STEEL, som er bedste og største råvareproducent i Kina.

d. Strenge fysiske / kemiske testprocedurer : opfylder kravene til produktdesign og -proces, der giver pålidelige testdata.

e. Kort leveringstid : Hvis en beholder 15-20 dage. Vi lager også nogle standardstørrelser af rør og stænger, hvis du har brug for 3-5 stk., Kan vi levere snart.

f. Sikker pakning : rustfrit olie spredes på rør og stænger inden afsendelse, plastikhætter på rørenden for at beskytte indersiden, hver stang beskyttes med pap. Endelig pakket med seaworthy pakke eller i trækaske.

g. Bedste eftersalgsservice : Over 60% sælges til Sydøstasien, Mellemøsten og Europa, og alle produkter er tillid til hos indenlandske og udenlandske kunder.

4. Hovedudstyr til fremstilling af rustfrit stålstangstang

活塞杆 1.jpg

5. Test af rustfrit stålbånd

活塞杆 2.jpg

6. Pakker med hydrauliske kolonner

活塞杆 3.jpg

7. FAQ

Q1: Kan dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på omkring 10 år. Vi har et stærkt design team, så ethvert konventionelt produkt kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi leverer 12 måneders kvalitetsgaranti efter afsendelse. Vi tilbyder også teknisk rådgivning i lang tid.

Q3. Hvad med transpotation?

Vi kan tage enhver form for transpotation efter kundens efterspørgsel.

Du er velkommen til at sende os dine detaljerede krav, du ville være tilfreds med vores service.

Kontakt nedenfor:

Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd

Att: Mr.Min

Telefon: + 86-18921387058

Tlf: + 86-510-83050629

Fax: + 86-510-83050596

Web: www.honedtubing.com

Email: sales@wxlongchen.com

Tilføj: Yangshan Støtteområde, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen

Wuxi Longchen har været engageret i rustfrit stål guide bar lineær styrestang søjle søjle slips bar stanglagring for hydrauliske cylindre i mange år som en af de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Vær så sikker på at engros kvalitetsproduktet fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Undersøgelse

Du kan også lide