304 Stainless Steel Precision Honed Tube Seamless Tube Hydraulisk Olie Pneumatisk Luft Cylinder Tube Slibning Rolled Tub Behandling

Det er meget udbredt inden for tekniske maskiner, metallurgiske maskiner, minedrift maskiner, vejbygningsmaskiner, tekstilmaskiner og andre industrier.

Produktdetaljer

4.jpg

Honed tube er en slags rør, at det indre hul af koldtegningsrør er bearbejdet ved at hive hovedet med højhastighedslibningsprocessen, så det indre hul opnår tolerancedimensionen og overfladenshedskravene, som kræves af os. Det er meget udbredt inden for tekniske maskiner, metallurgiske maskiner, minedrift maskiner, vejbygningsmaskiner, tekstilmaskiner og andre industrier.

304 rør af rustfrit stål har høj korrosionsbestandighed, styrke og slidstyrke for at holde høj effektivitet. Det kan anvendes under de forhold, der er underlagt oxidation.


Ofte stillede spørgsmål

Q1: Kan dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på omkring 10 år. Vi har et stærkt design team, så ethvert konventionelt produkt kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi leverer 12 måneders kvalitetsgaranti efter afsendelse. Vi tilbyder også teknisk rådgivning i lang tid.

Q3.Hvad om transpotation?

Vi kan tage enhver form for transpotation i henhold til kundens efterspørgsel.


Du er velkommen til at sende os dine detaljerede krav, du ville være tilfreds med vores service.
Kontakt nedenfor:
Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd
Att: Mr.Min
Telefon: + 86-18921387058
Tlf: + 86-510-83050629
Fax: + 86-510-83050596
Web: www.honedtubing.com
Email: sales@wxlongchen.com
Tilføj: Yangshan Støtteområde, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen


Wuxi Longchen har været engageret i 304 rustfrit stål præcision honed tube sømløse rør hydraulisk olie pneumatisk luft cylinder rør slibning rullet rør behandling i mange år som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Vær så sikker på at engros kvalitetsproduktet fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Undersøgelse

You Might Also Like