1045 kolde trukket sømløse slebet tube klar til slebet pipe til hydrauliske pneumatiske cylindre

Slebet tube er en slags rør, den indre hul koldt tegning rør er bearbejdet af honing hoved med den høje hastighed slibning proces, således at den indre hul opnår tolerance dimension og overfladeruhed krav kræves af os. Det er almindeligt anvendt i engineering maskiner...

Produktdetaljer

1. kort introduktion til 1045 slebet Tube

Slebet tube er en slags rør, den indre hul koldt tegning rør er bearbejdet af honing hoved med den høje hastighed slibning proces, således at den indre hul opnår tolerance dimension og overfladeruhed krav kræves af os. Det er almindeligt anvendt i engineering maskiner, metallurgiske maskiner, maskiner til minedrift, road entreprenørmaskiner, tekstilmaskiner og andre industrier.

Høj præcision slebet tube er lavet af 20#, 45#, Q345B (16Mn) 27SiMn ST52, A106B eller andre materialer ifølge GB, ASTM, DIN og JIS standarder. Med tolerance H8-H9, finish lønklasse Ra0.2-0,4 og cylinder diameter 10-2000, det er 50m lang til mest og udbredte for fabrikation af hydraulisk og air cylindre.

内容.jpg

2. klasse efter forskellige standarder

Kina stål kvaliteter: GB standard45# stål
Tyskland stål kvaliteter: DIN standardCK45
Japansk stål kvaliteter: JIS standardS45C
Amerikanske ståltyper: AISI Standard1045

3. varmebehandling methonds af 1045 kolde trukket rør

Normalisering: Det refererer til varmebehandling, der ståldele er opvarmet 30-50℃ over den kritiske temperatur, og efter visse tid af varme konservering, stål dele er afkølet under immobile air betingelse. De vigtigste formål med normalisering er at forfine mikrostruktur, forbedre stål ydeevne og opnå en struktur tæt på balance stat.

4. parametre 1045 slebet rør

5. vores fordele i fremstilling 1045 slebet rør

en.Ekstensiv produktion erfaring: vi er specialiseret i cylinder, stempel stang og cylinder tønde med en oplevelse af 10 år.

b.Komplette produktionsanlæg: eje præcision centerless slibning maskine, glatning maskine, fine polering maskine, præcision drejebænk, fræsning og boring machine, rulle pressen og andre avancerede udstyr. Vores teknikere vil gøre regelmæssig planlagt vedligeholdelse på disse maskiner til at garantere dem arbejde godt.

c.Høj kvalitet råvarer: vi primært vælge råmateriale fra store stål fabrik, såsom TPCO, BAO STEEL, SHA stål, som er bedste og største råvare producent i Kina.

d.Streng fysisk/kemiske testing procedurer: kravene til produktdesign og proces, giver pålidelige test data.

e.Kort leveringstid: Hvis en container 15-20 dage. Vi lagerfører også nogle standard-størrelse rør og stænger, hvis du har brug for 3-5 stk, vi kan levering snart.

f.Sikker pakning: anti-rust olie spredes på rør og stænger før forsendelse, plastik hætter på tube ender til at beskytte inde i overfladen, hver stang beskyttes med pap rør. Til sidst pakkes med sødygtige pakke eller i trææske.

g.Bedste efter-salg service: Over 60% produkter sælges til Sydøst Asien, Mellemøsten og Europa, og alle produkter, der er tillid til indenlandske og udenlandske kunder.

6. FAQ

Q1:Can dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempel stang og cylinder tønde med en oplevelse af omkring 10 år. Vi har en stærk design team, så alle konventionelle produkter kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi yder 12 måneder kvalitet garanti efter afsendelse. Vi tilbyder også lang tid tekniske rådgivning.

Q3. Hvad med transpotation?

Vi kan tage nogen form for transpotation efter kundens behov.

7. du velkommen til at sende os din detaljerede krav, du ville være tilfreds med vores service.

Kontakt nedenstående:

Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd

Att:Mr.min

Telefon: + 86-18921387058

Tel: + 86-510-83050629

Fax: + 86-510-83050596

Web:www.honedtubing.com

E-mail:Sales@wxlongchen.com

Tilføje: Yangshan støtte område, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen

 

Hvis du leder efter 1045 slebet tube, skal være din bedste valg. Vi accepterer kundernes materialer til forarbejdning af slebet tube af 16n Q345B 27SiMn og andre materialer. Vær velkommen til at få billig udstyr fra os.

Wuxi Longchen har været engageret i 1045 kolde trukket sømløse slebet tube klar til slebet pipe til hydrauliske pneumatiske cylindre i mange år som en af de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Behage være sikker på, at engros kvalitetsprodukt fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Hot Tags: 1045 kolde trukket sømløse slebet tube klar til slebet pipe for hydrauliske pneumatiske cylindre, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, fremstillet i Kina
Undersøgelse

Du kan også lide