S20C koldtrukne, sømløse hylsterør, klar til honed rør til hydrauliske pneumatiske cylindre

Honed tube er en slags rør, at det indvendige hul af koldtegningsrør er bearbejdet ved at hive hovedet med højhastighedslibningsprocessen, så det indre hul opnår den tolerance dimension og overfladenshedskrav, som kræves af os. Det er meget udbredt i tekniske maskiner, ...

Produktdetaljer

1.Brief Introduktion til S20C Honed Tube

Honed tube er en slags rør, at det indvendige hul af koldtegningsrør er bearbejdet ved at hive hovedet med højhastighedslibningsprocessen, så det indre hul opnår den tolerance dimension og overfladenshedskrav, som kræves af os. Det er meget udbredt inden for tekniske maskiner, metallurgiske maskiner, minedrift maskiner, vejbygningsmaskiner, tekstilmaskiner og andre industrier.

2.Steel Grade ifølge forskellige standarder

Kina stålkvaliteter: GB standard 20 # Stål
Tyskland stålkvaliteter: DIN standard CK20
Japanske stålkvaliteter: JIS standard S20C
Amerikanske stålkvaliteter: AISI Standard 1020

3.Heat behandling methonds af S20C koldtrukne rør

Normalisering: Det henviser til varmebehandlingsprocessen, at ståldelene opvarmes 30-50 ° C over den kritiske temperatur, og efter en vis varmeopvarmningstid afkøles ståldelene under immobil luft. Hovedformålet med normalisering er at forbedre mikrostrukturen, forbedre stålytelsen og opnå en struktur tæt på balancestatus.

4.Parametre af S20C honede rør

5.Vores fordele ved fremstillingen af ​​S20C-honede rør

en. Omfattende produktionserfaring : Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på 10 år.

b. Komplet produktionsfaciliteter : eje præcision centerless slibemaskine, retting maskine, fin polering maskine, præcisions drejebænk, fræsning og boremaskine, rulle presse og andet avanceret udstyr. Vores teknikere vil regelmæssigt planlægge vedligeholdelse på disse maskiner for at sikre, at de fungerer godt.

c. Højkvalitets råmateriale : Vi vælger primært råmateriale fra storstålfabrik, såsom TPCO, BAO STEEL, SHA STEEL, som er den bedste og største råvareproducent i Kina.

d. Streng fysiske / kemiske testprocedurer : opfylder kravene til produktdesign og -proces, der giver pålidelige testdata.

e. Kort leveringstid : Hvis en beholder 15-20 dage. Vi lager også nogle standardstørrelser af rør og stænger, hvis du har brug for 3-5 stk., Kan vi levere snart.

f. Sikker pakning : rustfrit olie spredes på rør og stænger inden afsendelse, plastikhætter på rørenden for at beskytte indersiden, hver stang beskyttes med pap. Endelig pakket med seaworthy pakke eller i trækasse.

g. Bedste eftersalgsservice : Over 60% sælges til Sydøstasien, Mellemøsten og Europa, og alle produkter er tillid til hos indenlandske og udenlandske kunder.

6.FAQ

Q1: Kan dine produkter tilpasses?

Vi er specialiseret i cylinder, stempelstang og cylinder tønde med en erfaring på omkring 10 år. Vi har et stærkt design team, så ethvert konventionelt produkt kan tilpasses.

Q2: Hvad med eftersalgsservice?

Vi leverer 12 måneders kvalitetsgaranti efter afsendelse. Vi tilbyder også teknisk rådgivning i lang tid.

Q3.Hvad om transpotation?

Vi kan tage enhver form for transpotation efter kundens efterspørgsel.

7.Hvis du er velkommen til at sende os dine detaljerede krav, ville du være tilfreds med vores service.

Kontakt nedenfor:

Wuxi Longzhichen Machinery Co, Ltd

Att: Mr.Min

Telefon: + 86-18921387058

Tlf: + 86-510-83050629

Fax: + 86-510-83050596

Web: www.honedtubing.com

Email: sales@wxlongchen.com

Tilføj: Yangshan Støtteområde, Huishan District, Wuxi City, Jiangsu-provinsen

Wuxi Longchen har været engageret i S20C koldtrukne sømløse honed tube klar til honed pipe for hydrauliske pneumatiske cylindre i mange år som en af ​​de førende producenter og leverandører i Kina. Vores produkter er af høj præcision, god ydeevne og konkurrencedygtig pris. Vær så sikker på at engros kvalitetsproduktet fremstillet i Kina fra vores fabrik.
Hot Tags: S20C koldtrukne sømløse honed tube klar til honed pipe til hydrauliske pneumatiske cylindre, Kina, fabrik, producenter, leverandører, engros, fremstillet i Kina
Undersøgelse

You Might Also Like