Hjem > Udstilling > Indhold

1020 electroplating honing pipe købsanvisninger og dens parametre og processer

Dec 14, 2018

Den 1020 galvaniserende honingrør, som navnet antyder, er et honingrør fremstillet fra 1020, og dets overflade er belagt i forhold til almindelige honingrør, hvilket forbedrer overfladeegenskaberne og produktets overordnede ydeevne. . Desuden er det nødvendigt at forstå det dybt for at opnå formålet med korrekt og rimelig anvendelse, fordi den er meget udbredt inden for visse brancher.

1.1020 Elektroplating honingrør købsanvisninger

Det første valg for 1020 galvaniserende honingrør er at vide, at dette er en vigtig opgave, der skal tages alvorligt og udføres. Ellers vil der være forkerte valg, hvilket resulterer i produktaffald og økonomiske tab for brugeren. For det andet er det nødvendigt at overveje alle relevante faktorer fuldt ud og grundigt for at få nøjagtige vurderinger og korrekt valg af resultater. Derudover kan du vælge den rigtige måde at købe produktet på i henhold til dine egne forhold og faktiske forhold, så du kan vælge det rigtige produkt og lade produktet have god brugseffekt.

Hvad er den specifikke 1020 i galvaniseringsrøret på 2.1020?

1020 i 1020 galvaniserende honingrør, der henviser til stålkvaliteten, der anvendes i elektropletteringshoningrøret, hvilket er nøjagtigt ASTM1020. Denne type stål er en slags kulstofkonstruktionstål af høj kvalitet, der er kendetegnet ved høj kold deformationplasticitet, og implementeringsstandarden er ASTM A29 / A29M-04. Desuden er dets kemiske sammensætning:

Svovl S: ≤0,05%

Fosfor P: ≤0,04%

Krom Cr: ≤0,25%

Nikkel Ni: ≤ 0,25%

Kobber Cu: ≤ 0,25%

Hovedparametre og proces af 3.1020 galvaniserende honingrør

De vigtigste parametre i 1020 galvaniserende honingrør er professionelt set otte parametre, nemlig materialetype, materialets indre diameter, materiale yderdiameter, længde, ligehed, overfladens rude og indre diameter og ydre diameter tolerance, som er vigtige parametre. Uundværlig.

Processen med 1020 galvaniserende honingrør er til honingprocessen og elektropletteringsprocessen. Desuden, som teknologien fortsætter med at gå videre, er der indstillet justerbare platinghoningværktøjer for at øge udbyttet af produktet. Dette værktøj omfatter finjusteringskegle, galvaniseret honingmuffe, møtrik til justering i forenden og spændemøtrik i bagenden. Det har fordelene ved enkel struktur og praktisk betjening, hvilket kan forbedre produktionskvaliteten og effektiviteten af arbejdet.

http://honedtubing.com/