Hjem > Udstilling > Indhold

1020 hydrauliske rørledninger og kvalitetsstandarder

Dec 26, 2018

1020 hydraulisk honed tube, selvom navnet er meget langt, men let at forstå, refererer til rør fremstillet af 1020, som er lavet af koldvalsning og andre processer, og er et honingrør, så det har brug for. Har en omfattende forståelse og in- dyb forståelse af det for at få en korrekt forståelse af produktet og derefter for at opnå produktets rationalitet for at undgå misbrug.

1.1020 hydraulisk honed tube anvendt i 1020 dette materiale, hvilken kemisk sammensætning og mekaniske egenskaber? Hvad er varmebehandlingsspecifikationerne og den metallografiske organisation?

1020 hydraulisk honed tube anvendt i 1020 dette materiale, dets kemiske sammensætning er:

Svovl S: ≤0,05%

Fosfor P: ≤0,04%

Krom Cr: ≤0,25%

Nikkel Ni: ≤ 0,25%

Kobber Cu: ≤ 0,25%

De mekaniske egenskaber på 1020 omfatter seks trækstyrke, udbyttestyrke, forlængelse, reduktion i areal, hårdhed og prøvestørrelse. Enheden med trækstyrke og udbyttestyrke er MPa. I varmebehandlingsspecifikationen og den metallografiske organisation er det nødvendigt at vide, at varmebehandlingsspecifikationen er normaliserende og luftkøling, temperaturen er 910 ° C, og den metallografiske struktur er ferrit plus perlit.

2. Sammenligning af rustfrit stålhoningrør og 1020 hydraulisk hylsterør

Honingrør af rustfrit stål, som er et af honingrørene, er rustfrit stål i materiale, så det er naturligvis forskelligt fra det hydrauliske rør 1020, hvad angår materiale, materialegenskaber og specifikke anvendelser. Ikke det samme, så du ikke kan forveksle disse to typer honingrør for at undgå problemer under udvælgelse og brug.

3. Hvad er den gode kvalitet 1020 hydraulisk honed tube?

God kvalitet 1020 hydraulisk honed tube, som har flere krav, er:

Aspect 1: Bearbejdningsydelsen af denne type rør er god, nøjagtigheden af forarbejdningens størrelse er høj, og nogle foranstaltninger kan træffes om nødvendigt.

Aspect 2: Honingrørets overfladekvalitet er god. Hvis den har en god overfladekvalitet, vil den have en god brugs effekt i brug, og kan modstå store belastninger og kan forlænge hængerørets levetid.

Aspect 3: Der bør være mindre bearbejdningstillæg, og materialet kan gemmes under forudsætning af, at den krævede størrelse kan opnås.http: //honedtubing.com/