Hjem > Udstilling > Indhold

1045 hårdt forkromet stålstang i produktionskrav

Feb 18, 2019

1045 hårdt forkromet stålstang i arbejdet og produktionskravene i forskellige situationer skal gennemgå forskellige bearbejdningsteknikker, quenching og plating metoder er to meget vigtige måder i produktionen af stempelstænger.

Deres formål er faktisk meget simpelt. Det er at bruge stempelstangen så meget som muligt for at undgå hyppige problemer på grund af konventionelle brugsproblemer. Såsom slid, revner og så videre. Tempering og temperering kan bidrage til at lukke revnerne på stempelstangens overflade og forbedre korrosionsbestandigheden. Simpelthen plating kan forbedre overflade slidstyrke og stempelstangen forsinker slid under brug.

Der er også en overflade nitrering behandling, som øger stempelstangens hårdhed på én gang, og bruger ofte tempereringsbehandling af hydraulikmaskinen med en søjle for at opnå overfladens overordnede hårdhedskrav. Hårdheden og overfladebetingelsen forbedres ved at slukke og hærde, og overfladens slidstyrke forbedres ved plettering for at have fremragende udførelse af stempelstangen.

Og dets behandlingsteknologi kan forbedre overfladets korrosionsbestandighed og kan forsinke genereringen eller udvidelsen af træthedssprøjter, hvilket forbedrer trækstyrken på cylinderstangen. Ved rullende formning danner den rullende overflade et koldt hærderlag, hvilket reducerer den elastiske og plastiske deformation af slibekontaktoverfladen og derved forbedrer slidstyrken af cylinderstangoverfladen og undgår forbrændinger forårsaget af formaling. Efter rullning reduceres overfladens ruhedsværdi for at forbedre sammensætningsegenskaben. På samme tid reduceres friktionsskaden på tætningsringen eller tætningselementet under bevægelsen af cylinderstangstemplet, og den samlede levetid for oliekylinderen forbedres. Rolling processen er en effektiv og høj kvalitet proces .www.honedtubing.com