Hjem > Udstilling > Indhold

1045 hårdt forkromet stålstang køb skal overveje faktorer og kvalitet af de specifikke krav

Dec 29, 2018

1045 hårdt forkromet stålstang, som navnet antyder refererer til en hård krom stang lavet af 1045 materiale, og overfladen af denne stang er hårdt forkromet for at forbedre dens overfladeegenskaber og ydeevne og derefter for at forbedre produktet. Virkningen af at bruge. Baseret på dette er undersøgelsen af 1045 hårdt forkromet stålstang. Læringsindholdet er som følger.

 

1. Har den 1045 hårde forkromede stålstang nogle vigtige overvejelser eller faktorer, der skal overvejes, når du køber den?

1045 hårdt forkromet stålstang, hvis det er købt, er det nødvendigt at tage hensyn til alle relevante faktorer for at få nøjagtig vurdering og korrekt valg af resultater. Og du skal vide, at så længe det er relateret til køb af produkter, er det en vigtig overvejelse og kan ikke betragtes som nogle af dem for ikke at påvirke det korrekte køb af produktet.

 

Denne slags hårde kromstang, når det kommer til produktkøb, er der nogle faktorer, der skal overvejes, f.eks. Produkt oprindelse, detaljerede parametre, realtidsnotering og prisopgørelser, produktkvalitet, fabrikant og produkt eftersalgsservice. Disse seks kan om nødvendigt også tage hensyn til produktbrugsmiljøet og brugskravene, så du kan få en præcis vurdering.

 

2. Hvad er en god kvalitet 1045 hårdt forkromet stålstang?

En god kvalitet 1045 hårdt forkromet stålstang, som skal opfylde kravene i nogle specifikke aspekter:

 

Aspect 1: Ved brug af materialer skal materialer med god kvalitet og god ydeevne vælges til forarbejdning, hvilket kan sikre produkternes kvalitet og produktets ydeevne og derefter lade produkterne have en god brugseffekt.

Aspect 2: Under brug skal det være enkelt og bekvemt, det er ikke let at forårsage problemer under brug, og det er ikke let at blive beskadiget eller beskadiget for ikke at påvirke normal brug af produktet eller øge omkostningerne på grund af hyppig udskiftning af nye.

Aspect 3: Produktet skal have en lang levetid med hensyn til levetid.

 

3.1045 hårdt forkromet stålstang hårdt forkromning og det formål, du ønsker at opnå

Hovedformålet med 1045 hårdt forkromet stålstang til hårdt forkromning er at forbedre barens hårdhed og overfladens slidstyrke og korrosionsbestandighed og for at forbedre barens overordnede ydeevne og brugseffekt. Hvis belægningens tykkelse er 0,015-0,03 mm, er det ikke et tykt kromlag, og det behøver generelt ikke at blive formalet. Medmindre der er særlige krav eller særlige omstændigheder, vil denne operation blive udført for at opnå god kvalitet og ydeevne. Chrome lag.www.honedtubing.com