Hjem > Udstilling > Indhold

1045 hard chrome rod materialer og deres køb og købe kanaler

Dec 15, 2018

1045 hard chrome rod, som er en hård chrome stang lavet af 1045 materiale, og dens overflade er hårdt forkromet, så denne form for hard chrome rod kaldes 1045 hard chrome rod, som kan navngives fra det. Har en intuitiv forståelse. Og nedenfor, på dette grundlag fortsat at lære og forstå produktet, således at det kan anvendes korrekt og rimelig måde.

 

1.1045 hard chrome stick køb og købe instruktioner

1045 hard chrome rod, dets køb af produktet er en vigtig opgave, fra en professionel synsvinkel, så det skal tages alvorligt og udføres, for at undgå de forkerte valg og påvirke den normale brug af produktet og dets anvendelse, selv da produktet kan ikke p roduct forårsager affald og økonomiske tab for brugeren. Under udførelsen af dette arbejde, alle relevante faktorer skal tages i betragtning for at få nøjagtige domme og korrekte udvælgelse af resultater, og derefter vælge det rigtige produkt.

 

Fra det aktuelle synspunkt er der tre måder at købe hård krom stænger. Et er at finde direkte køb hos producenten, den anden er at købe gennem agenten, og tredje er at købe på relevante industri website. Dette produkt. Hvilken vej at vælge bestemmes af dens egne betingelser og faktiske forhold. Uanset hvilken vej vælger du, skal du kende de specifikke oplysninger om produktet og producenten og kontaktoplysninger på fabrikanten inden du kan købe produktet.

 

2. Hvorfor er chrome lag af 1045 hard chrome rod har god slidstyrke?

1045 hard chrome rod har en hård krom finish på overfladen, så der er en krom lag på overfladen, og chrome lag har en høj hårdhed og kan variere inden for et bestemt interval sammensætning og processen af badet. Det har også god varmebestandighed. Når det opvarmes under 500 ° C, er der ingen ændring i glans og hårdhed. Når temperaturen er højere end 500 ° C, oxidativ misfarvning starter, og når temperaturen er højere end 700 ° C, hårdhed begynder at falde. Derudover chrome plating lag har en lille friktionskoefficient, og derfor baseret på de ovenstående punkter, af ovenstående konklusion er opnået.

 

Hvad er de specifikke 1045 3.1045 hard chrome stang?

1045 i 1045 hard chrome rod, konkret, er det ASTM1045 stål, som er en medium-høj kvalitet stål med høj styrke. Dens hardenability er ikke meget godt, så det er generelt i normaliseret tilstand. Når det bruges, når kravene til mekanisk ydeevne er høj, det dæmper og temperering behandling kan udføres. Denne type af stål er tilsvarende mekaniske egenskaber, og de specifikke parametre er seks parametre af trækstyrke, flydespænding, forlængelse, reduktion af området, indvirkning hårdheden og hardness.http://honedtubing.com/