Hjem > Udstilling > Indhold

304 Købeinstrukser i rustfrit stål og hård forkromning

Nov 28, 2018

Kromstang i rustfrit stål, hvis rustfrit stålkvalitet er 304, kan det kaldes 304 rustfrit stål kromstang, og fra det nuværende synspunkt er dette en forholdsvis almindelig hardkromstang, som kan anvendes i visse industrier og felter. Derfor er det nødvendigt at have en vis forståelse og forståelse, så produktet har en korrekt forståelse.

1.304 Køb og købsanvisning i rustfrit stål kromstang

304 rustfrit stål krom bar, køb af dette produkt er et vigtigt arbejde, bør tages alvorligt og udføres, fordi hvis det forkerte valg det vil påvirke normal brug af produktet og dets anvendelse, selv produktet kan ikke bruges at spilde Bringe økonomiske tab for brugerne. Købsbekendtgørelsen skal overveje alle relevante faktorer, og de fem faktorer for produktets oprindelse, detaljerede parametre, realtidsnotering og prisnotering, produktkvalitet og producent skal overvejes, så du kan bedømme og vælge den rigtige korrekt. produkt.

2.304 Kromstang i rustfrit stål til hård forkromning, hvad er formålet?

Formålet med hård forkromning af 304 rustfrit stål kromstang er professionelt set:

Mål 1: For at forbedre rust- og korrosionsbestandigheden af 304 rustfrit stålstænger, fordi hvis rustfrit stål er misfarvet i atmosfæren, vil det rust og korrodere. Derfor er det nødvendigt at påføre hårdt krom på overfladen for at forbedre rustfasthedenes rustfasthed.

Mål 2: For at gøre udseendet og farven ensartet, er det nødvendigt at påføre hårdt krom på overfladen af rustfrit stål for at opnå formålet.

Mål 3: Forbedre hårdheden og slidstyrken i rustfrit stål og forlæng produktets levetid.

Mål 4: Få en blød belægning, der ikke blænder, hvilket opfylder både dekorative og optiske krav.

3.304 hårdt kromstang i rustfrit stål, når det er hårdt forkromet, hvordan man sikrer bindingsstyrken mellem belægningen og substratet?

Når den hårde krombjælke af rustfrit stål i rustfrit stål er hårdt forkromet, er det nødvendigt at udføre nogle forbehandlingsprocesser for at sikre bindekraften mellem platinglaget og substratet. For det første er anoden galvanisk elektrolyseret og derefter trådt for at sende elektricitet. Bemærk, at stigen er så lille som muligt, når strømmen sendes. Længere endvidere kræves der en stor strømpåvirkning, før trinnet sendes til nominel strøm for at sikre en god binding mellem belægningen og substratet.

Er hårdheden og slidstyrken i 4.304 rustfrit stål krom bar relateret?

Hårdheden og slidstyrken på 304 rustfrit stål kromstænger er to vigtige aspekter, og ifølge denne professionelle medier er der et godt forhold mellem dem, fordi hårdheden af denne slags bar er højere, desto bedre er slidstyrken . Derudover kan hårdheden efter hårdt forkromning nå 900-1100HV eller HRC65-72.http: //www.honedtubing.com/