Hjem > Udstilling > Indhold

4140 forkromet stålbar produktkvalitet standard og sammenligning med poleringstang

Jan 06, 2019

4140 forkromet stålstang, som er en specifik type hårdt kromstang, fordi materialet er 4140 stål, så denne slags hårde kromstang kaldes 4140 forkromet stålstang. Kendskabet til og forståelsen af dette produkt er at bruge produktet korrekt og rimeligt, og det kan endvidere have en god anvendelse effekt på brugen af produktet.

 

1.4140 forkromet stålstang, hvordan man laver produktkøbsarbejde?

Den første ting at vide om køb af 4140 forkromede stålstænger er, at dette er en vigtig opgave, der skal tages alvorligt og behandles seriøst. I købsprocessen skal alle relevante faktorer tages i betragtning, herunder produktets oprindelse, parametre, kvalitet, pris og producent mv. Om nødvendigt skal man også overveje produktets brugsmiljø og brugskrav. Når alle relevante faktorer anses for omfattende, er det muligt at få en nøjagtig vurdering og igen vælge det relevante produkt.

 

Hvad er kravene til kvaliteten af 2.4140 forkromede stålbjælkeprodukter?

4140 forkromet stålstang skal produktkvaliteten opfylde kravene, det specifikke er: brug af kvalitet og gode præstationsmaterialer til fremstilling for at sikre, at produktet har god ydeevne og brug. Produktet skal være enkelt og praktisk at bruge, og det er ikke let at forårsage problemer under brug, og det er ikke let at blive beskadiget eller beskadiget for at undgå hyppig udskiftning af nye og øge omkostningerne. Produktet skal have en lang levetid over hele levetiden.

 

Forståelse af 4140 stål i 3.4140 forkromet stålstang

4140 forkromet stålstang, der bruger 4140 stål, som tilhører legeret stål fra professionelt synspunkt, og er et legeret stål med lavt indhold af chrom, molybdæn og mangan, men høj styrke. Derudover har dette legeringsstål god slidstyrke, slagfasthed og sejhed og har høj torsionsstyrke. Sammenlignet med 4130 legeret stål har det højere kulstofindhold og bedre varmebehandlingspræstation. I brug er den meget udbredt inden for luft- og olieindustrien.

 

Sammenligning af 4.4140 forkromede stålstænger og polerede stænger

4140 forkromet stålstang, som er hårdt forkromet, så dens overfladehårdhed og slidstyrke er meget bedre end almindelige stålstænger, og polerstangen er kun poleret på overfladen, den kan være rundstang. Polering kan også udføres efter krom plettering, den førstnævnte har en lav overfladehårdhed, og sidstnævnte har en høj overfladehårdhed. Derfor er den 4140 forkromede stålstang og den polerede stang helt anderledes, og er to forskellige stænger .www.honedtubing.com