Hjem > Udstilling > Indhold

42CrMo chrome forgyldt bar materielle kemiske sammensætning og produkt køb rute

Nov 29, 2018

42CrMo hard chrome rod, som er en form for bar, som bruger 42CrMo stål og hårdt chrome plating på overfladen, så det kaldes 42CrMo hard chrome rod, så det er intuitivt forstået og anerkendt af navn. Nedenfor, jeg er bekendt med og forstå denne type bar, så jeg ved hvad det er, og hvordan man bruger det korrekt og rimelig måde.

 

Hvad er den specifikke type 42CrMo brugt i 1.42CrMo hard chrome rod?

42CrMo stål anvendes i 42CrMo chrome forgyldt bar er en værktøjsstål og har god bearbejdelighed og er almindeligt anvendt i form af materielle klassificering. Det kan derfor bruges til at lave plader og gøre barer. Det er derudover en høj-styrke stål med høj styrke og sejhed, god hardenability, ingen indlysende temperament sprødhed, høje træthed grænse og slagfasthed og lav temperatur efter dæmper og hærdning behandling. God indvirkning hårdheden.

 

42CrMo er en slags stål hvis kemiske sammensætning er:

Kulstof: 0,38% - 0,45%

Silicium: 0,17% - 0,37%

Mangan: 0,5% - 0,8%

Chrom: 0,9% - 1,2%

Molybdæn: 0,15% - 0,25%

Svovl: Tilladte resterende indhold ≤0.035%

Fosfor: Tilladte resterende indhold ≤0.035%

Nikkel: Tilladte resterende indhold ≤0.30%

Kobber: Tilladte resterende indhold ≤0.30%

 

Hvad er mulighederne for 2.42CrMo hårde krom stænger?

42CrMo hard chrome rod dette produkt, fra det aktuelle synspunkt, det har forskellige måder at købe, efter den faktiske situation og sine egne betingelser at vælge den passende købe rute, og derefter sikre, at det rigtige produkt er markeret. I specifikke Køb rute, der er hovedsagelig tre måder, et er at finde producenten for at købe direkte, andet er at købe produktet gennem agenten og tredje er at udføre dette arbejde på relevante industri website. Men uanset hvilken vej du vælger, skal du vide de specifikke oplysninger om produktet og producenten, så du kan have nøjagtig domme og korrekte udvælgelse af resultater.

 

3.42CrMo hard chrome rod, er det massivt eller hult? Er der et krav om hårde forkromning?

42CrMo hard chrome rod, afhængig om produktet er solid eller hule, primært af kravene til brug, fordi det kan være fast eller hule. I den hårde forkromning behandling, er der nogle specifikke krav, især at være korrekte og standardiseret, at sikre driften af hårde forkromning og hårde forkromning, at opnå en god performance coating. Derudover belægning tykkelse og hårdhed er der også specifikke værdier, der opfylder standards.https://www.honedtubing.com/