Hjem > Udstilling > Indhold

En kort introduktion til forkromning indhold af præcision stempelstang ' overflade

Oct 06, 2017

【Summary】 derefter, til påføring chrome belægning, det er nødvendigt at pels efter tilbagegående mange gange i stor udstrækning. Med hensyn til det er indre forkromning indhold mellem 0.03 og 0.06. På den anden side har belægning på basal krop en bedre effekt.

Desuden, når belægning på overfladen af stempelstangen præcision, som er blevet belagt for anden gang, dens effekt vil ikke være meget stor.

I overensstemmelse med denne grund når plating chrome på overfladen, hvis vi ikke behandling godt, det vil let delaminere.

Vi bør være opmærksomme på, at tykkelsen af sin plade opnår mere end 0,1, teknologien er ikke god i vores land. Dog i vid udstrækning, bør vi være opmærksomme på at dette punkt skal gøres.

316 stainless steel hollow piston rod.jpg

På den anden side med hensyn til sig selv, vi bør være opmærksomme på at hvis de bruger situation er ikke speciel, så til en vis grad, er der ingen grund til at gøre det. I vid udstrækning den direkte opnå belægning tykkelse mellem 0,15 og 0,20

Endelig, når det kommer til belægning på chrome belægning af stempelstangen præcision, tykkelsen af belægningen, vid udstrækning afhænger af specifikt brug af situationen. Det er netop på grund af dette, når det kommer til at dens tykkelse, i vid udstrækning er faktisk mellem l0 og 20μm.

 


Hvis du er interesseret i vores produkter eller ønsker at slutte sig til os, bedes du kontakte os

Wuxi lang Chen hydraulisk pneumatisk maskiner plante

Att:Mr.Zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tel:86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web:http://www.honedtubing.com