Hjem > Udstilling > Indhold

En kort introduktion til stempelstangens tætningsteknologi

Oct 24, 2017

【Sammendrag】 For forseglingsteknologien af ​​stempelstangen kan dens yderligere forseglingsanordning effektivt forhindre fremmedlegemer invasion. Dens forseglingsevne vil blive påvirket af bearbejdningsnøjagtigheden og geometrisk tolerance for akseldiameteren og skalens parringsdele.


For stempelstangen med forsegling har den ikke kun et bedre tætnings smørende miljø, men løser også problemet med understøtningsdele. Samtidig er et mere komplekst smøresystem udeladt.


Stempelstangens struktur er kompakt. Det anbefales at bruge forseglingen til delene med relativt strenge krav. Udover den gode støvforseglingseffekt kan den også bevare en god driftsstatus uden tilførsel af smøremiddel. Derfor kan vedligeholdelsesomkostningerne reduceres.

Piston-rod.jpg

Forseglingen af ​​stempelstangen er opdelt i kontakt- og kontaktfri tætning ifølge strukturen. Ifølge kontaktformularen er den opdelt i radialforsegling og aksial forsegling. For tætning uden kontakt er der normalt to slags støvdæksel og gummitætningsring.

Endelig er den større tætningsafstand på stempelstangens støvdæksel egnet til støvtæt. Den lille forsegling af tætningsringen af ​​gummihjulslaget har en bedre tætningseffekt. Læbernes mund af gummitætningsringen vil også have en vis knivkontakt med de roterende dele af lejet. Ved at gøre dette vil stempelstangen spille en bedre støvtæt forseglingseffekt.


Hvis du er interesseret i vores produkter, eller vil gerne være med os, så kontakt os venligst

Wuxi lang Chen hydrauliske pneumatiske maskiner plante

Att: Mr.zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tlf: 86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

web: http: //www.honedtubing.com