Hjem > Udstilling > Indhold

En kort introduktion til rækningsmetoden for præcisionstempelstang

Nov 03, 2017

【Sammendrag】 I praksis, efter at præcisionstemplet har været brugt i lang tid, skyldes der forskellige grunde, at der bøjes, spores eller trækkes. På dette tidspunkt er det nødvendigt at rette eller reparere præcisionstempelstangen.


Retningen af ​​stempelstangstangen skal bruge retten til at øge dens bredde. Generelt er støttebredden 1,2 ~ 1,5 gange diameteren af ​​rustfrit stålstangen.

316 stainless steel piston pole.jpg

Ved brugen af ​​retten maskine skal du først og fremmest lægge den bøjede stempelstang ind i maskinen, og tryk derefter på kontaktrullen, start motoren og rul derefter frem og tilbage.


Ved rulning af præcisionstempelstangen skal kontaktrullen konstant justeres i overensstemmelse med situationen. Stram langsomt den bøjede stempelstang. Der er nogle fænomener bør være opmærksomme på når straightening.


Retten til stempelstangens stempelstang kan ikke blot rette den stødte stangs bøjede del, men kan også frigive den indre spænding, der genereres på grund af bøjning under den gentagne virkning af de øvre og nedre ruller for at sikre, at den ikke vil rebound efter straightening.


Hvis du er interesseret i vores produkter, eller vil gerne være med os, så kontakt os venligst

Wuxi lang Chen hydrauliske pneumatiske maskiner plante

Att: Mr.zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tlf: 86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

web: http://www.honedtubing.com