Hjem > Udstilling > Indhold

Alle aspekter af honingrøret skal omhyggeligt udformes

Jul 13, 2017

Honingrør i løbet af sine vigtigste applikationsfordele afspejles i forbedring af produktkvaliteten som grundlaget ved driftstidspunktet og andre produkter fremstillet af i forhold til den høje fjerningshastighed og kort behandlingscyklus i honey tube-behandlingsteknologien kan være mere ideel produkt.

Honingrør er bedst i NC-bearbejdning optimering og simuleringsproces, dette vil gøre nøjagtigheden af honingrøret forbedret. Produktet til forskellige anvendelser kræver udvælgelse af de tilsvarende produkter og processer, som også omfatter det passende materiale, reagenser og så på.

Honingrør er et højpræcisionsrør. Sådanne produkter i forskellige brancher har en bred vifte af anvendelser for at sikre brugen af dens præstationer i det normale spil, nøjagtigheden af sine produkter for at opfylde deres tilsvarende standarder, såsom honinghul Nøjagtighed for at nå H7-H10.

Høj præcision honing tube i stød, præcision aksel, hydraulisk cylinder og andre aspekter af den mest fremtrædende rolle, og nogle gange netop fordi rørparametre af et bestemt aspekt ikke opfyldte kravene, hvilket gør den faktiske anvendelse af effekten er Stærkt reduceret. Det kan ses, at produktion af honingrør skal udføres i nøje overensstemmelse med normerne.

Honingrør i udvælgelsesprocessen skal være opmærksom på noget af dets rør selv. Egenskaberne ved overfladekvaliteten er et af kriterierne for måling af kvaliteten, så overfladen af honingrørsproblemerne også har været størstedelen af de berørte brugere.

Honingrør i produktionsprocessen er hovedsagelig gennem sin særlige proces med effektiv behandling af produkter. Sådanne produkter har været meget gode på mange områder, men mange virksomheder håber, at hele honingindustrien kan have mere. Yderligere udvikling, det vil sige at gøre sin Ansøgning fordele mere indlysende.

45# steel honed tube.jpg

Hvis du er interesseret i vores produkter, eller gerne vil være med os, så kontakt os venligst

Wuxi lang Chen hydrauliske pneumatiske maskiner plante

Att: Mr.zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tlf: 86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web: Http : / / www.honedtubing.com