Hjem > Udstilling > Indhold

Analyse af anti-korrosionsforbedring og tætningsteknologi af præcisionsstempelstang

Apr 21, 2018

Anti-korrosionskraften af præcisionstempelstangoverfladen refererer til rullende formning efter rullningsprocessen. På dette tidspunkt dannes et koldt hærdet lag direkte på den præcise stempelstangs rullende overflade. Det kan også direkte reducere elastisk og plastisk deformation på slibekontaktoverfladen.

Efter den ovennævnte behandling kan præcisionstempelstangsenheden forsinke dannelsen eller udvidelsen af træthedssprøjtningerne, når den faktisk anvendes, hvilket uundgåeligt øger korrosionsbestandigheden på overfladen. Kromplettering kan imidlertid også udføres med hensyn til den forbedrede korrosionsbestandighed af præcisionsstempelstænger. Efter forkromning vil der være en relativt stiv og derfor relativt glat og korrosionsbestandig overflade, som også vil øge korrosionsbestandigheden på stempelstangens overflade.

Efter præcisionstempelstangen er forkromet, kan præcisionsstemplets pletteringshårdhed nå direkte HV1100. På dette tidspunkt er det nødvendigt at være opmærksom på, at pletteringen selv er relativt glat, og tykkelsen er jævnt fordelt. Med hensyn til evnen vil det være relativt stærkt. På den måde vil det være en forholdsvis stor forbedring i visse aspekter.

Analyse af forseglingsteknologi af præcisionsstempler:

Den yderligere tætningsindretning af præcisionstempelstangen effektivt forhindrer invasionen af fremmede materialer udefra, men sådanne yderligere forseglingsanordninger vil uundgåeligt øge mekanismens aksiale størrelse og forårsage stor ulejlighed ved brug og installation og vedligeholdelse og på samme måde tid dens forsegling ydeevne. Det påvirkes af bearbejdningsnøjagtigheden og positionstolerancen af de tilsvarende dele af akseldiameteren og huset. Det forseglede leje kan ikke kun have et godt tætningsmoleringsmiljø, men løser også problemet med lagerpladsen, men kan også gemme det komplicerede smøresystem.

Som nævnt ovenfor anbefales det på den præcise stempelstang med en forholdsvis kompakt struktur og strenge forseglingskrav, at den forseglede selvforsegling udover at have en god støvbestandig og forseglende virkning, også kan give smøremiddel under drift. Opretholde en god driftstilstand og reducere vedligeholdelsesomkostninger. Http: //www.honedtubing.com/