Hjem > Udstilling > Indhold

Ansøgningskrav og selvstændige innovation af rustfrit stål stempelstang

Oct 08, 2017

Der er mange anvendelser af rustfrit stål stempelstang. De vigtigste produkter i tætningsringen er en slags læbetætning med to forsegling læber og stram ydre diameter. Det kan effektivt forlænge levetiden af sæl, fjerne indflydelse af koaksial svagheder og isolere de kryogen væske.


I produktionsprocessen, vil stempelstangen reducere energiforbruget og bidrage til beskyttelsen af vores planet. Ud over uafhængige innovation, vil vores virksomhed gøre mekanisk fremstillingsindustrien, større og stærkere, styrke støtten til energibesparende reform, fuldt fremme den omfattende udnyttelse af ressourcer i stålindustrien, den nye tørre cement klinker produktionslinje i cementindustrien, lav temperatur spildvarme elproduktion, metallurgiske og mekaniske industrier fordøjelse og accept af vandbesparende teknologi og vandet genanvendelse og andre centrale energibesparende projekter.

316 stainless steel grinding tube.jpg

Seal komponenter i rustfrit stål stempelstang er dannet af støv - bevis, stempelstang pakning og hydrauliske pude. Hårdheden når den højeste HRC 62, og kan flyde. Rustfrit stål stempelstang overflade hastighed vil være ≤ 2m / s på grund af den særlige materialeudnyttelse af sin forsegling ring i brug


Rustfrit stål stempelstang er tilsluttet en høj styrke stål stempelstang. Anden enden af stempelstangen forbinder med stempel ende. Normalt bruger den overflade hærdning eller chrome forgyldt bar for at overfladebehandlingen meget delikat og sikre lang anvendelse af forsegling effekt. Stemplet skal nøje afstemt med cylinder, hver del som behandles omhyggeligt for at producere glatte output forslag.


Hvis du er interesseret i vores produkter eller ønsker at slutte sig til os, bedes du kontakte os

Wuxi lang Chen hydraulisk pneumatisk maskiner plante

Att:Mr.Zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tel:86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web:http://www.honedtubing.com