Hjem > Udstilling > Indhold

Grundlæggende krav og procesforbedring af stempelstang i rustfrit stål

Jul 13, 2018

Ved anvendelse af stempelstænger af rustfrit stål anvendes hovedkomponenterne, som understøtter stempelarbejdet, i udførelsesdelene til cylinderstangen og cylinderbevægelsen. Stempelstangen i rustfrit stål er en bevægende del med høje tekniske krav. Kvaliteten af behandlingen har direkte indflydelse på hele produktets levetid og pålidelighed. Stempelstangen har høje krav til behandling, og kravet til overfladens hårdhed er Ra 0,4-0,8 μm, hvilket kræver strenge krav til koaksialitet og slidstyrke.

Ved anvendelsen af stempelstænger af rustfrit stål indbefatter stempelindretningen: et stempel, en stempelring, en understøtningsring, en stempelstang og lignende. Afhængigt af konstruktionstypen kan stemplet opdeles i et cylindrisk stempel (længere end diameteren), et skivestempel (længere end diameteren), et trinvist stempel, et kombineret stempel og et stempelstempel.

Grundlæggende krav til brugen af stempelstænger af rustfrit stål

(1) Har tilstrækkelig styrke, stivhed og stabilitet.

(2) God slidstyrke og høj forarbejdningsnøjagtighed og krav til overflademruhed.

(3) Minimere virkningerne af stresskoncentration på strukturen.

(4) Sørg for pålidelig tilslutning og forhindrer løshed.

(5) Stempelstangsstrukturens konstruktion er at lette demontering og samling af stemplet.

Forbedring af stempelstang smedning proces

Smeltefremgangsmåden for stempelstangen er sædvanligvis en fri smedningsmetode og en fremgangsmåde til svejsning af stempelhovedet til stempelstangen for at reducere forarbejdningsværdien af stempelstangshovedet. Processen bruger fri smedning og swaging kombineret formning til at behandle stempelstangen, som ikke alene danner stempelstangens hovedform, men realiserer også stempelstangens hovedstang som helhed. Stempelstangen er en vigtig del af forskellige arbejdscylindre. Fordi stempelstangen er i vekslende tilstand af spænding og kompressionsspænding og afsluttes øjeblikkeligt, er der stor belastning, og friktionen genereres i tæt kontakt med fyldstoffet for at generere varme, så temperaturen selv stiger. Sådanne arbejdsvilkår kræver, at emnet er en smedning. Forarbejdningens præcision er høj, og den har stærke omfattende mekaniske egenskaber. Hårdheden af kontaktdelen med fyldstoffet er højere ved arbejdstemperaturen.

http://www.honedtubing.com/