Hjem > Udstilling > Indhold

Limning kraft og forsegling ring krav til brugen af rustfrit stål stempelstænger

Jul 16, 2018

I brugen af rustfrit stål stempelstænger er de vigtigste fordele ved høj frekvens quenching små deformation af emnet og lavt strømforbrug. I brugen af rustfrit stål stempelstænger, den hærdede lag på overfladen kan reguleres efter de faktiske forhold under drift, og det er let at kontrollere.

Brug af rustfrit stål stempelstænger kan effektivt indse mekanisering og automatisering, og det er nemt at administrere til en vis grad, derved effektivt forbedre produktionen mere effektiv, høj hårdhed, styrke og sejhed og træthed fraktur modstand er også væsentligt forbedret.

Til en vis grad, rustfrit stål stempelstang bruges primært til at forbedre bonding styrken af chrome plating lag på forkromet stangen ved at styrke olie fjernelse eller filmen fjernelse behandling, og til en vis grad, før plettering af den forkromet stang, til en vis grad af dip sjældent forbedre bonding styrken af chrome lag, og krom krom stangen kan reduceres effektivt reducere skørhed af chrome lag og forbedre bonding styrken af chrome lag. Under processen, skal temperaturen bestemmes efter materialet.

I brugen af rustfrit stål stempelstænger er den primære tætning en læbetætning med to forsegling læber og en stram pasform på den ydre diameter til at forlænge levetiden af sæl. Eliminere virkningerne af mangler i coaxiality, isolere den kryogene væske, og absorbere indtrængning, uanset form af kløften mellem stempel og cylinder Boring. Suge ringen er installeret på begge ender af stemplet, passivt centreret, støtteringen har et højt tryk forsynet med kapacitet og støv-ring er en ring, støvtæt, som udviser et konstant pres ejendom.

http://www.honedtubing.com/