Hjem > Udstilling > Indhold

Kort beskrivelse af reparation og reparation af hydraulisk cylinderstemplestang

Jul 17, 2017

Med hensyn til reparationskravene til hydraulisk cylinderstempelstang er det først og fremmest nødvendigt at være opmærksom på fyldstofet, og basismaterialet skal kombineres med et solidt, glat, Hydraulisk cylinder stempelstang reparation tid, for sine krydderier, skal være holdbare og nemme at manuel behandling; Efterfulgt af, for dens manuelle bearbejdning skal sørge for, at stempelstangens diameterfejl er mindre end 0,06 mm.

Efter analyse, hydraulik cylinder stempelstang til at reparere, vil vi faktisk beslutte at fyldstof bruges til J422 elektroden. Det er netop på grund af dette, for dets syreelektrode til rust, olie og vand er ikke følsomme over for det, det er ikke let at producere hydrogenerede huller; På dens proces er bedre, men også mere bekvemt for os at operere; For dens svejsning form er også meget smukt; Materialets hårdhed på de moderate, for at lette vores manuelle behandling; Efterfulgt af dens bue bør også være stabil, når penetrationen er forholdsvis stor, og basismetalet vil være mere fast, når det kombineres.

For den hydrauliske cylinder stempelstang reparation proces, vi faktisk bør være opmærksom på den første del af svejsningen, der skal rengøres, så faktisk kan vi direkte bruge våd mudder til at trække rundt mærket rundt. Derudover er det faktisk nødvendigt at anvende en diameter på 2,5 mm i en svejsestang, hvor svejsemaskinens strøm overføres til 120A for at tage en lige liniemetode til glat svejsning.

Hydraulisk cylinderstemplestang efter al svejsning, pas på mudder og slagger til at rense med ru fil langs stempelstangens omkredsreparationsfil og forlad en forarbejdningsmargin på 0,1-0,2 mm.

Hydraulik cylinder stempelstang til at reparere, være opmærksom på bilen en ydre diameter på 185mm, der er sin diameter 125mm. Desuden for sin lange 150mm cylinder, når matricen (stempelstang diameter 125mm), langs aksen såning, One for grove Skimmelsvamp, den anden til den fine tilstand. Endelig skal vi for at reparere den hydrauliske cylinderstemplestang faktisk være opmærksom på bagsiden af Emery-klud med petroleum direkte på den manuelle polering.

40Cr-steel-piston-rod.jpg

Hvis du er interesseret i vores produkter, eller gerne vil være med os, så kontakt os venligst

Wuxi lang Chen hydrauliske pneumatiske maskiner plante

Att: Mr.zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tlf: 86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web: Http : / / www.honedtubing.com