Hjem > Udstilling > Indhold

Kort beskrivelse af cylinderpistens rolle

Jul 06, 2017

Talende om stempelstangen er det faktisk en vigtig del af cylinderens anvendelse. Når cylinderens stempelstang i brugen af processen bliver brugt til forseglingen. Ellers er det for cylinderstempelstangsforbindelsen og forseglingen, eller forseglingen ikke færdig, da det vil være en stor mulighed for at forårsage en række lækageproblemer.

Forseglinger i lufttrykket og dets hydrauliske drivsystemkomponenter er faktisk at forhindre lækage af materiale og omgivende omgivelser omkring støvet og andre usædvanlige små genstande ind i. I denne henseende er rollen af cylinderstemplets tætning simpelthen at spille en vigtig rolle for at forhindre lækage.

Ved dens påføring på cylinderstemplets tætninger er der V-tætninger. For denne type tætning kan den i stor udstrækning anvendes direkte på akslen som en ikke-tryksætning, hvad angår dette aspekt, kan det ikke kun forhindre, at det interne fedt eller olie kommer til at lække, men også for at forhindre Udvendigt af stænk eller støv på invasionen.

I forskellige former for cylinderstemplets tætninger vil der faktisk være en O-ring til en sådan forsegling med hensyn til hovedet, der anvendes til statisk tætning eller frem- og tilbagegående bevægelsessætning. Livet er mere almindeligt, det kan faktisk bruges til roterende bevægelsessætning, men i forhold til dette aspekt er det faktisk at have visse betingelser, er faktisk begrænset til lavhastighedsrotation på tætningsanordningen.

Endelig er der en V-ring i cylinderstemplets stempelforsegling. For en sådan cylinderstempelstangsforsegling er den almindeligvis installeret i den ydre cirkel eller i den indre cirkel, hvor tværsnittet er rektangulært. Den installerede her kan faktisk i et vist omfang spille et støv og dets formål at undgå lækage.

Grinding piston rod.jpg

Hvis du er interesseret i vores produkter, eller gerne vil være med os, så kontakt os venligst

Wuxi lang Chen hydrauliske pneumatiske maskiner plante

Att: Mr.zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tlf: 86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web: Http : / / www.honedtubing.com