Hjem > Udstilling > Indhold

Kort introducere alle stadier af stempelstangsforarbejdning

Jan 05, 2018

For hele forarbejdningsfasen af ​​stempelstangen er den første den hårde bearbejdningstrin. Dette trin omfatter hovedsageligt foderprocessen, smedningen, montøren, ruhjulet osv. Hovedstempelets stempel er at fjerne det meste af restmængden på hver overflade af stempelstangen.

Den anden fase af stempelstangsforarbejdning er semi-finish-scenen. Dette trin omfatter processen med færdig drejning, færdigslibning, grovslibning, grov drejning osv. Hovedfunktionen er at færdiggøre den sekundære overfladebehandling, mens man forbereder hovedoverfladebehandling.

Et andet stadium i stempelstangsbehandling er færdigbehandlingsfasen. Dette trin er at sikre, at hovedfladerne kan opfylde kravene til stempelstangsmønsteret.

Den næste fase af stempelstangsforarbejdning er finishskæringen, som også betyder finishslibning. Formålet med færdigslibning er at forbedre overfladekvaliteten. Fordi nogle af overfladen har mere overfladens hårdhedskrav og højere dimensionens præcisionskrav til at mødes.

Endelig skal vi være opmærksomme på stempelstangen i færdigskåringen, og målskæringen vil ikke bruges til at forbedre formens præcision og positionens præcision, mere egnet til at forbedre kvaliteten af ​​stempelstangens overflade. Http: // www. honedtubing.com/