Hjem > Udstilling > Indhold

CK20 forkromet stålrør køb overvejelser sammenligning og behandling kvalitetssikring

Jan 13, 2019

Det CK20 forkromede stålrør, der er kendt under navnet, er et honingrør opnået ved honing af CK20-materialet, og dets overflade er også belagt for at forbedre overfladens egenskaber og overordnede ydeevne af røret. Da der i starten af artiklen er nævnt denne slags honingrør, lad os se nærmere på det, så produktet kan bruges korrekt og rimeligt.

 

1. Er der en sammenlignelighed mellem CK20-elektropletteringshoney pipe køb overvejelser?

Hvis CK20 forkromet stålrør anvendes til produktvalg, er det nødvendigt at tage hensyn til alle relevante faktorer, så det kan bedømmes korrekt og korrekt valgt. Hvorvidt disse faktorer er sammenlignelige, er de ikke sammenlignelige ud fra et professionelt synspunkt, fordi de alle er lige vigtige faktorer, og sådanne sammenligninger har ingen mening og værdi, så denne konklusion vil blive nået.

 

2. Har CK20 forkromet stålrør referencestandarder og anvendte materialer?

CK20 forkromet stålrør er en referencestandard og anvendes generelt i mekaniske dele og tekniske konstruktioner. Desuden kan det være et sømløst stålrør. Der er også et lille kaliber CK20 forkromet stålrør. Ved brug af materialer er det en slags stål til CK20. Hvis det er et almindeligt galvaniserende honingrør, er dets almindelige materialer 20CR, 40Cr stål, 20CrMo, 27SiMn og nogle rustfrit stålkvaliteter.

 

3. Behandlingsvejledning til CK20 forkromet stålrør

Behandlingen af CK20 galvaniserende honingrør er en vigtig opgave, så det skal tages alvorligt og udføres. Det bør ikke være laks og sjusket. I drejeprocessen skal forberedelsen udføres, inden der fortsættes for at sikre kvaliteten af behandlingen. Når det er færdigt, er det nødvendigt at have en god ruhed på den bearbejdede overflade for at forbedre pletteringskvaliteten og pletteringseffekten. Hvis overfladens rude af honingrøret er højt, kan nogle procedurer tilsættes for at opnå formålet.

 

4. Hvordan sikrer man forarbejdningskvaliteten af CK20 galvaniseringshoningrør?

For at sikre forarbejdningskvaliteten af CK20-elektropletteringshoningrøret skal følgende aspekter opnås: For det første brug passende honingvæske og honingværktøjer, for det andet brug passende udstyr til behandling, og for det tredje skal operatørerne have tilstrækkelig driftsmæssig erfaring. At vide, hvordan man fungerer korrekt og standardiserer, gennem disse kan nå formålet, og samtidig for at sikre forarbejdningskvaliteten af det galvaniserende honingrør, kan du få kvalitetsprodukter, så det har god ydeevne og brug. honedtubing.com