Hjem > Udstilling > Indhold

CK20 elektroplating honing tube materiale forståelse og galvanisering og honing proces

Nov 20, 2018

Den galvaniserende honingrør, hvis den er lavet af CK20, kan kaldes et CK20 honingrør, og det er et af honingrørene, og dets overflade er belagt, så det kaldes et galvaniserende honingrør. I kombination med de ovennævnte to punkter, med det specifikke navn på CK20 galvaniseringshoningrøret, er det næste skridt at kende og forstå produktet, så det ved hvad det er.

1. Hvad er elektropletteringsrolle i CK20-elektropletteringshoningrøret?

Elektroplettering i CK20 galvaniserende honingrør fra professionelt synspunkt er at påføre et tyndt lag af metallag eller legeringslag på overfladen af røret ved hjælp af elektrolyseprincippet eller at fastgøre en metalfilm på overfladen af røret ved elektrolyse . Det kan spille en rolle i anti-korrosion, og det kan samtidig forbedre slidstyrken, elektrisk ledningsevne og lysreflektion af honingrøret og forbedre rørets overordnede udseende.

2. Hvad er CK20 i CK20 galvaniseringshoningrøret?

CK20'en i CK20 elektropletteringshoningrøret refererer til et specifikt materiale i honingrøret. Det er en højkvalitets carbonstrukturstålklasse, der er højere i styrke end CK15-stål, og har lidt quenching og ingen temperament brølthed. Desuden er dens kolde deformation plasticitet høj, og den kan behandles ved bøjning, rullning, krympning og hammerbue. Derfor er dette en langvarig brug af materialer, og fra det nuværende synspunkt er der flere applikationer, især på honingrøret.

3. Er der forskel på det koldtrukne rør og honingrøret? Hvad er CK20 galvaniseringshoningrøret?

Koldtørret rør og honingrør, den tilsvarende proces er koldtegning og honing, den førstnævnte er til ekstruderingskoldformning, sidstnævnte er til indvendig hulslibningsproces, så de er ikke kun forskellige i produktionsprocessen, men også i Der er også en stor forskel i udførelse og brug af røret. CK20 elektroplating honing tube, som er en bestemt type honing tube, så der er mange forskelle med koldtrukne rør.

4. Er der nogen fordel ved honingprocessen af CK20-elektropletteringshoningrør?

Honeyprocessen af CK20-elektropletteringshoneringsrøret, hvis det ses separat, anvendes hovedsagelig til at bearbejde cylindriske huller med en diameter på 5 til 500 mm og forskellige store cylindriske huller, såsom cylindre, ventilhuller, forbindelsesstangshuller og kassehuller. Og så kan forholdet mellem huldybden og åbningen nå 10 eller endnu større. Derudover kan under visse betingelser behandlingen af den ydre cirkel, den sfæriske overflade, tandfladen og planet udføres. Med denne proces kan overfladens ruhed af emnet forbedres og forbedres. Derfor kan det siges at honeyprocessen af CK20-elektropletteringshoningrøret har visse fordele i brug. Http: //www.honedtubing.com/