Hjem > Udstilling > Indhold

CK45 hårdt kromstangmaterialesammensætningssammensætning og dens fremstillingsproces

Nov 21, 2018

Hård kromstang, hvis materialet er CK45, så kan det kaldes CK45 hardkromstang. Desuden er det en bestemt type hård kromstang, så det er nødvendigt at have en vis forståelse og forståelse, så du kan vide, hvordan du bruger denne slags hårde kromstang korrekt og korrekt, og så kan du have god brugseffekt og udnyt produktet fuldt ud.

1. Hvad er materialet i CK45 i CK45 hardkromstang?

CK45 i CK45 hardkromstang, som svarer til indenlandsk 45 stål, er et almindeligt og almindeligt anvendt stål. Dens elementære sammensætning består af carbon, silicium, mangan, fosfor og svovl. det er til:

C (carbon): 0,42% - 0,5%

Si (silicium): 0,4%

Mn (mangan): 0,5% - 0,8%

P (phosphor): 0,035%

S (svovl): 0,03%

2. Er køb af CK45 hardkromstang vigtigt?

CK45 hardkromstangkøbsarbejde, fra et professionelt synspunkt, dette er et vigtigt arbejde, kan ikke være sjusket og udført, fordi hvis det forkerte valg, vil det påvirke normal brug af produktet og dets brug og endda The Produktet kan ikke bruges og affald, og medfører økonomiske tab for brugeren, så denne konklusion vil blive nået.

3. CK45 hard chrome rod instruktioner og fremstillingsproces

CK45 hardkromstang, som er lavet af CK45 materiale og er hårdt forkromet på overfladen af stangen for at opnå et tykt krombelægningslag, således at stangen kan forbedres. Overfladehårdhed og slidstyrke og korrosionsbestandighed. Det skal også være kendt, at hårdforkromning er en traditionel overfladebelægningsteknologi, som har fordelene ved simpel proces og lave omkostninger, som effektivt kan forbedre overfladens hårdhed, slidstyrke og korrosionsbestandighed i emnet, så det kan bruges som en maskine. Slid og korrosionsbestandige belægninger til dele. I tykkelse er den generelt over 20 um, og i hårdhed ligger den i området 800-900 HV.

CK45 hardkromstangen er også varmebehandlet i produktionsprocessen. Den specifikke proces er: foreløbig varmebehandling - lav temperatur sfæroidiserende annealing - slukning - kritisk temperatur quenching - højfrekvent slukning, og formålet med varmebehandling er at passere stålet Opvarmning, varme bevaring og afkøling i fast tilstand for at ændre den indre struktur og stålets egenskaber, kan overfladens hårdhed efter slukning nå 45-52HRC og kan forbedre barens styrke og sejhed og dets omfattende mekaniske egenskaber. http://www.honedtubing.com/