Hjem > Udstilling > Indhold

CK45 hårdt forkromet stålstang

Dec 27, 2018

CK45 hårdt forkromet stålbar købsrute og grundlæggende præstations- og kvalitetskrav

Hård kromstang, hvis det er CK45 materiale på materialet, kan denne slags hårde kromstang kaldes CK45 hårdt forkromet stålstang, og fra det nuværende synspunkt har denne slags hårde kromstang flere applikationer, så det er nødvendigt at kende og forstå, så du kan vide, hvordan du bruger det korrekt og har en god brugseffekt til at undgå produktaffald.

1. CK45 hårdt forkromet stål bar produkt købsrute

Fra det nuværende synspunkt er der tre måder at købe CK45 hårde forkromede stålstænger på. Den ene er at finde forarbejdningsvirksomhederne direkte til at købe, den anden er at købe produkterne via agenter, og den tredje er i relaterede branchesider. Køb af produktet udføres, og valget af hvilken vej er baseret på dets faktiske situation, som bestemmes af den. Derudover er det også nødvendigt at vide, at uanset hvilken rute der vælges, er det nødvendigt at kende produktets specifikke oplysninger og fabrikanten for at foretage en nøjagtig vurdering.

2. Er valget af CK45 hårdt forkromet stålstang fabrikant vigtigt? Er der specifikke krav?

Valget af CK45 hårdt forkromet stålstangsproducent, som ses af fagfolk, er en vigtig opgave, fordi hvis det forkerte valg opstår, vil det påvirke det korrekte valg og den normale anvendelse af produktet. Derfor skal vi være opmærksomme på det og tage det seriøst. Med hensyn til specifikke krav er det påkrævet at vælge professionelle og regelmæssige producenter for at sikre produkternes kvalitet og produktydelse og til gengæld at sikre brugen af produktet.

3. Hvad er kravene til CK45 hårde forkromede stålstænger af god kvalitet?

God kvalitet CK45 hårdt forkromet stålstang, dens specifikke krav er: Først i materialet, bør man vælge materialets kvalitet og ydeevne til at behandle fremstillingen; For det andet skal brugen af produktet være let at bruge og have god Brugseffekten, det er ikke let at forårsage problemer under brug, og det er ikke let at blive beskadiget eller beskadiget. For det tredje er det i produktets liv nødvendigt at have en lang levetid. For at opnå ovenstående kan det betragtes som en god kvalitet CK45 hårdt forkromet stålstang.

4. Hvad er de grundlæggende egenskaber ved CK45 hårdt forkromet stålstang?

CK45 hårdt forkromet stålstang, som er en specifik type hårdt kromstang, som skal have en hårdhed på 20 um eller mere i tykkelsen af det hårde kromlag og en hårdhed på 800 til 900 HV. Dens grundlæggende egenskaber repræsenterer også de grundlæggende egenskaber ved det hårde kromlag, hovedsagelig for hårdhed, korrosionsbestandighed, slidstyrke, høj temperaturbestandighed og lav temperatur ydeevne. Desuden kan kun den høje hårdhed samt god korrosionsbestandighed bære modstand og temperaturbestandighed, det kan siges, at den hårde kromstang har en god ydeevne.www.honedtubing.com