Hjem > Udstilling > Indhold

CK45 hårde forkromede stålstangskrav til hver del

Feb 15, 2019

Hvad er kravene til hver del af CK45 hårdt forkromet stålstang?

1, CK45 hårde krom stang overfladen ruhed krav skal nå Ra0.4-0.8um.

2. For at sikre stabiliteten i forarbejdningspræcisionen af CK45 hårdt forkromet stålstang, kan manuel justering ikke udføres under hele processen.

3, brug af CK45 hårdt forkromet stål bar skal bære den alternerende belastning, enheden gensidigt gnider overfladen, så overfladen skal opfylde kravene til høj hårdhed, slidstyrke og så videre.

4. Når man vælger positioneringsreferencen for at effektivt sikre koaksialitetstolerancen af delene og den fælles positionsnøjagtighed af hver del, kan alle bearbejdningsprocesserne placeres med to centerhuller, og skovløfteren overholder standardiseringsprincippet .

5, for at sikre forarbejdningsnøjagtigheden, når de drejer CK45 hardkromstangen, skal de ru og fine biler adskilles. Desuden bruges de grove og fine biler altid med værktøjsholderen for at reducere deformationen af emnet under bearbejdning, og midterrammen skal huskes ved bearbejdning af gevindene i begge ender.

6. Ved slibning af den ydre overflade vil emnet være let at gøre kniven og elastisk deformation og påvirker således stempelstangens nøjagtighed. Derfor skal centerhullet repareres under forarbejdning for at sikre rensning af centerhullet og tætningen mellem centerhullet og spidsen og for at sikre god smøring.

7. Når trådbehandlingen udføres, såfremt stempelstangens bearbejdningstolerance er forholdsvis stor på grund af tråden, er centreringsevnen dårlig, og samlingens koaksialitet kan ikke garanteres. Når styresamlingen anvendes, skal den ydre tætningsoverflade placeres. Hvis længden af positioneringsfladen er mindre end trådens parringslængde, skal tråden først gå ind i parringen under samlingen og derefter indtaste parringen fra positioneringsfladen .www.honedtubing.com