Hjem > Udstilling > Indhold

Sammenligning og attribut analyse af 316 rustfri chrome forgyldt barer og andre barer

Jan 12, 2019

316 rustfrit stål chrome forgyldt bar, som er en form af bar lavet af 316 rustfrit stål kvalitet, og dens overflade er hårdt forkromet, så det kaldes 316 rustfrit stål chrome forgyldt bar. Så er baseret på dette, det næste skridt at stifte bekendtskab med og forstår 316 rustfri chrome forgyldt bar, så alle ved hvad det er, og hvordan man bruger det korrekt og rimelig måde.

 

316 rustfrit stål i 1.316 rustfri chrome forgyldt bar

Rustfrit stål kvalitet anvendes i 316 rustfrit stål chrome forgyldt bar er grade 316. Denne kvalitet af rustfrit stål er en Austenitisk rustfrit stål. Fordi det er tilføjet med Mo element, er det modstandsdygtig over for korrosion og høj temperatur. Sammenlignet med de 304 rustfrit stål, det kan bruges ved en høj temperatur på 1200 til 1300 grader, og det kan også have en god effekt. Med hensyn til korrosionsbestandighed bruges det i marine miljøer, fordi det er bedre end 304 rustfrit stål. Til varme behandling, det er udglødet i en bestemt temperaturinterval, og derefter hurtigt udglødet og afkølet, men kan ikke hærdes ved varmebehandling.

 

Er 2.316 rustfrit stål hårde chrome bar en rustfrit stål bar?

Rustfrit stål bar, som er hot rullet eller smedet af rustfrit stål ingots, og dens anvendelse er mere omfattende. Med hensyn til krav til ydeevne, er det nødvendigt at have høj styrke, høj temperatur og højt tryk modstand, strålingsbeskyttelse og lav temperatur modstand. 316 rustfrit stål chrome forgyldt bar, fra et professionelt synspunkt er en rustfrit stål stang, fordi materialet er rustfrit stål, så vil være nået til denne konklusion. Produktionen af rustfrit stål bar er derudover: stål billet accept → opvarmning → rullende → dobbelt klipning → køling → klipning → inspektion → emballage → måling → opbevaring. 316 rustfrit stål chrome forgyldt bar er baseret på denne proces, tilføjer proces eller trin af hårde krom plettering.

 

3. sammenligning af rustfrit stål runde bar, 316L rustfrit stål poleret stang og 316 rustfri chrome forgyldt bar

Rustfrit stål runde bar, en cylindrisk rustfrit stål produkt anvendes i bilindustrien, flyindustrien, aerospace og kemiske industrier. 316 rustfrit stål chrome forgyldt bar kan være en rustfrit stål runde stang, så længe det har et cylindrisk form. 316L rustfrit stål polering stang, som også er en form for bar, er fremstillet i 316L rustfrit stål, men der er nogle forskelle mellem de to rustfri kvaliteter 316 L og 316, og hard chrome rod og polering stangen er forskellige. Derfor, 316L rustfrit stål poleret stænger og 316 rustfrit stål forkromet barer er to forskellige barer. www.honedtubing.com