Hjem > Udstilling > Indhold

Sammenligning af 304 rustfrit stål krom bar Køb overvejelser og hard chrome plating

Jan 11, 2019

304 rustfrit stål krom bar, som er en form af bar lavet af 304 rustfrit stål, og derefter overfladen er hårdt forkromet, så det er stadig en bar. Følgende er kendskabet og forståelse af dette slags bar, gennem beherskelse af relevant viden til at opnå den korrekte og rationel brug af denne bar.

 

Er der en vigtig overvejelse, når de køber 1.304 rustfri chrome barer? Er der en sammenlignelighed mellem deres overvejelser?

304 rustfrit stål krom bar, som er påkrævet for at tage hensyn til alle relevante faktorer når du køber produkter, og er en vigtig overvejelse. Det er dog vigtigt at vide, at så længe det er relateret til produkt køb, det er vigtigt. Overveje faktorer og kan ikke betragtes som nogle af dem. Derudover blandt disse faktorer, der er nogle faktorer, der skal tages i betragtning, og man kan ikke gå glip af.

 

Faktorer skal tages i betragtning når du køber dette produkt er professionelt den samme betydning, der er ingen forskel mellem dem, så der er ikke sammenlignelighed mellem dem, og sådan sammenligning har ingen betydning og værdi. Derfor, dette arbejde er ikke påkrævet.

 

2.304 rustfrit stål krom bar hard chrome behandling, er det det samme som almindelige hårde forkromning?

304 rustfrit stål krom bar, dette slags bar er hårdt forkromet, det er det samme som almindelige hårde forkromning, ingen forskel. Derudover før plating, er det nødvendigt at vide, om der er et sted på linjen, der ikke kræver plating behandling, og hvis det er nødvendigt, isolering beskyttelse bør udføres. Derudover er baren også forvarmet, normalt nedsænkes i varmt vand med en bestemt temperatur, således at temperaturen i baren og temperaturen i badet tendens til at være konsekvente og fælles. Efter plating er afsluttet, det er kontrolleret, og nogle forarbejdning eller efterfølgende behandling kan udføres for at sikre kvaliteten af hard chrome rod.

 

3.304 rustfrit stål krom bar hard chrome plating

Hårde forkromning på overfladen af 304 rustfrit stål kræver forskning og bestemmelse af plating temperatur, strømtæthed, nuværende effektivitet og andre parametre til at bestemme den korrekte værdi. På samme tid, kan det også bruges til at sikre kvaliteten og effekten af hårde krom plettering. Derudover på belægningen er det forpligtet til at have god slidstyrke og god vedhæftning med rustfrit stål substrat, for at sikre kvaliteten af belægningen og sikre de gode resultater af belægningen, for at forbedre effektiviteten af 304 rustfrit stål krom bar www.honedtubing.com