Hjem > Udstilling > Indhold

Overvejelser til køb af lineære bevægelsesakser

Feb 02, 2020

1. Ved køb af lineære bevægelsesakser, hvis du vil sikre dig, at du har det rigtige valg, skal du gøre følgende to punkter, som er specifikt: Først skal du gøre nogle forberedelser, før du køber, så du kan få en god idé om dig selv Det er nødvendigt at overveje alle relevante faktorer, når du foretager produktkøb. Ved at gøre disse to ting kan ovennævnte formål nås.

2. Kan lineære bevægelsesakser bruges i lineære bevægelsessystemer? Kræver det smøring?

Fra dets anvendelsesperspektiv kan en lineær bevægelsesakse bruges i et lineært bevægelsessystem, og kun hvis den bruges korrekt og med rimelighed, kan den have god ydelse og effekter. Med hensyn til smøring har den specifikke krav, og det er nødvendigt at have en klar forståelse af disse krav for at sikre, at den lineære bevægelsesaksel kan bruges normalt.

3 Hvad bestemmer behandlingsteknologien for den lineære bevægelsesakse?

Bearbejdningsteknologien for den lineære bevægelsesakse, professionelt set, dens afgørende faktorer er den produktspecifikke anvendelse, strukturform, anvendte materialer og behandlingsmetoder, så vi skal overveje disse fire specifikke aspekter, ellers kan det ikke være korrekt Valg og beslutning af behandlingsteknologi, og endvidere behandlingskvalitet og produktkvalitet af den lineære bevægelsesakse kan ikke garanteres.

https://www.honedtubing.com