Hjem > Udstilling > Indhold

Håndter overfladekvaliteten af ​​SS-slanget rør

Apr 14, 2020

1. Kvalitetshensyn ved materialevalg

Generelt vises små huller på overfladen af ​​vores slangede rør. Disse små huller er hovedsageligt forårsaget af den varme rullning af materialet under behandlingen. Da overfladenes overfladetemperatur er høj, vil delene forårsage lufthuller, hvilket efterlader mange gruber på overfladen af ​​delen. Som svar på dette fænomen er vi nødt til at vælge et rør med en lav grad af korrosion, og rørets indre væg skal være så tyk som muligt. Sådanne varmvalsede rør kan behandles for at reducere forekomsten af ​​porøsitet og forbedre produktionskvaliteten af ​​stålrør.

2. 0010010 nbsp; For det andet skal du ændre formen på stålrøret

Generelt er de koldtegnede rør, vi bruger, relativt tynde, hvilket resulterer i porerne på rørets overflade, hvilket er grimme. Vi kan øge rørets tykkelse og diameter og derved reducere porernes fastgørelsespunkter, som ikke vises på overfladen.

3. Defektbehandlingen af ​​selve røret

Udseendet af grober og porer på rørets overflade er også relateret til selve rørets defekter. Forsøg ikke at lade problemerne forårsaget af selve røret, prøv at bearbejde røret yderligere, mindske forekomsten af ​​defekter såsom porer og grober og forbedre produktionseffektiviteten og kvaliteten af ​​røret.

https://www.honedtubing.com