Hjem > Udstilling > Indhold

Designgrundlag og krav til stempelstænger af rustfrit stål

Aug 30, 2018

Ved udformningen af stempelstænger af rustfrit stål skal splitstemplet og stempelstangen vurderes effektivt i produktets designproces, således at vedligeholdelsesomkostningerne kan reduceres til en vis grad. Den samlede stempelstang anses generelt for at være forarbejdningsomkostningerne. Stangkroppen er svejset for at reducere omkostningerne, medmindre kunden kræver en smedningsproces og en levende drejemetode.

Ved påføringen af stempelstangen i rustfrit stål bearbejdes stemplet med et indre hul, og stempelstangen behandles for at indsætte fremspringet i stemplets indre hul, hvilket er praktisk til bearbejdning og positionering og effektivt kan reducere margen af stemplets ydre omkreds og stempelstangen under operationen. Ruden af rillen og stempelet på stangen og stemplets led er afrundet for at reducere spændingskoncentrationen. Teoretisk analyse viser, at reduktionen af stresskoncentrationen er mindre effektiv, når fileten er mindre end 3, men effekten af afrunding reducerer materialets rive. I tilfælde af situationen skal rillen på stempelet være udformet til at opfylde den rille, som sælfabrikanten anbefaler. Det anbefales også, at rillen af støtteringen placeres væk fra stempelstangens ende og således øger stempelstangens stabilitet.

Designet af stempelstangen i rustfrit stål er hovedsageligt baseret på stempelstangen. Under drift er alle dimensioner og stempelstang koaksial, og endefladen og stangen er vinkelret, dvs. stempelstangen skal være lige under drift. Samtidig skal cylinderen, som understøtter vandet, ligeledes være lige, så cylinderens levetid vil vare lang. Derudover vælges tætningen af tætningsringen og stangkroppen og cylindercylinderen i henhold til brugerens hyppighed og hovedmotorens levetid. Reducer forarbejdningsproblemer og styrke, og reducer forarbejdningsomkostninger.

http://www.honedtubing.com/