Hjem > Udstilling > Indhold

Forskellige hårde forkromede stænger og rustfrit stål hårdt forkromet stålstang

Apr 11, 2019

For det første er det mere befordrende for at sikre belægningenes integritet, det langsigtede trin af småstrømseffektoverførsel plus forbehandlingen af det blæste sand er ikke kun befordrende for at forbedre bindestyrken mellem belægningen og substratet. Sørg for kvaliteten af plettering. Skaderne på rustfrit stål substrat af denne behandlingsproces er meget lille, og derefter påvirker det belagte glas 3060 med en normal strømtæthed på 1,52,0 gange et tæt og godt bundet tyndt kromlag på kort tid. For slagbelagte dele er denne type slagplettering afgørende for at sikre belægningenes integritet, hvorefter normal normal strømtæthed genoprettes til hård forkromning.

For det andet skal isoleringen opretholdes uden plettering før plating. Generelt er de hårde kromstænger af rustfrit stålmaterialer de samme. Efter forbehandlingen sænkes delene i varmt vand på 5060 ° C for at forvarme, så temperaturen på delene har tendens til at være i overensstemmelse med temperaturen i den elektroplaterede hårde forkromningsopløsning. Dele skal drives af en menneskelig slot med en lille trinstrøm. Trinets lille strøm bør justeres tilsvarende i henhold til området. Den lille strøm skal reduceres, når området er lille, og den lille strøm skal øges, når området er stort. For dele med komplekse figurer er den trinvise brugstid, der er brugt, længere, og opholdstiden er forkortet med stigningen i strømmen, og effekten er god.

For det tredje fordi formen på bundplanet er bundplanet af W-plating hard chrome. Selvom overfladen aktiveres af blæst sand, er manglen på væskestrømning i delens indre kavitet under elektropletteringsprocessen utilstrækkelig til aktiveringen af bundplanet, og der forekommer et lille område af lækageplettering. Konservative trin små strømme løser ikke fuldstændigt problemet med lækagebelægning. Hvis du bruger en langsigtet trin-lille strømmetode (5A ophold 15min10A forbliver 10min15A ophold 5min rustfrit stål er let at passivere, overpotentialet under chromopsamlingsprocessen er lille, det er ikke let at aktiveres i forhold til det generelle rustfri stål. Hold lang tid en lille strømtransmission Katoden (dvs. dele og bøjler) genererer et stort antal nye økologiske hydrogenatomer i lang tid, og efterhånden som strømmen stiger, vil de nye økologiske hydrogenatomer stige tilsvarende. Disse nye økologiske hydrogenatomer har ekstremt høj reduktionsevne. Passivationsfilmen på overfladen af rustfrit stål reduceres kontinuerligt, således at delens ydre udseende aktiveres, især den store strøm i trinstrømmen kan fuldt ud aktivere den komplicerede del af den del.www.honedtubing.com