Hjem > Udstilling > Indhold

Skal stempelstangen dæmpes efter mellemliggende frekvens quenching?

Sep 08, 2017

For at opsummere, hvad angår færdige stempelstang, vi faktisk bliver nødt til at gå gennem flere processer, flere fælles vil omfatte rullende, forkromning, efterfulgt af os i virkeligheden det er at være opmærksom på at det også omfatter dæmper eller er varmebehandling og så videre. Især i stempelstang quenching proces som frekvens quenching, høj frekvens dæmper og temperering, etc. er behov for særlig opmærksomhed.

På stempelstangen i frekvens quenching faktisk efter behovet for temperering. I virkeligheden, dette er fordi stempelstang efter quenching får martensite, på baggrund af dette, for de forskellige CO2 indhold, i virkeligheden, der kan være resterende austenit eller hårdmetal.

304-3.jpg

Men fordi organisation (ud over metalcarbider) er også sub stabil organisation, ved stuetemperatur er der vil være en tendens til stabiliteten i organisationen, for stempelstang quenching efter temperering, kan fremskynde den resterende interne stress at eliminere en vigtig tendens. Naturligvis, vi faktisk nødt til at være opmærksom på den tempering temperatur og sin tid på kontrolelementet, under normale omstændigheder, der bør bemærkes, at ifølge de særlige kendetegn ved selve lægemidlet eller temperering udstyr, ensartethed og andre aspekter af ovnen op til at beslutte.

For eksempel, på bordet efter 24 timer er der ingen temperering, men også vises ikke revner dele, under normale omstændigheder, vi faktisk nødt til at betale opmærksomhed til kravene bør kræves inden for 8 timer af temperering, bruges til at udføre fjernelse af indre stress, mindske risikoen for en sprængning af stempelstangen, selv, knæk, selv, dele sig vil blive kasseret.

Men hvis stempelstangen ikke er hærdet når slibeproces med hensyn til dens overordnede slibning er faktisk meget sikker, men i stempelstangen når sub slibning, der vil være ikke sprængning fare. Med hensyn til dens betingelser tillader det, bør vi rent faktisk være opmærksomme på gøre flere destruktiv test, ser på de mikro-krystal fase, sansning af situationen dybde og overflade hårdhed.


Hvis du er interesseret i vores produkter eller ønsker at slutte sig til os, bedes du kontakte os

Wuxi lang Chen hydraulisk pneumatisk maskiner plante

Att:Mr.Zhang

telefon: 86 + 13961788889

Tel:86-510-83050629

Fax: 86-510-83050596

Web:http://www.honedtubing.com