Hjem > Udstilling > Indhold

Skal stempelstangen være tempereret efter mediumfrekvenshærdning?

Dec 07, 2017

Slutproduktstemplet skal gennemgå mange produktionsprocesser. De mere almindeligt anvendte er rullende, galvanisering, quenching og varmebehandling. Især bør mellemfrekvenshærdning, højfrekvent slukning i slukningsprocessen og tempereringen være opmærksom på. Om stempelstangen kræver temperering efter mediumfrekvenshærdning, har vi også brug for at forstå.

Sammenfattende behøver stempelstangen at temperere efter mediumfrekvens quenching. Fordi stempelstangen vil opnå den martensitiske struktur efter slukning. På dette tidspunkt kan der ifølge det forskellige carbonindhold være resterende austenit eller carbid.

Når færdigproduktstemplet er i forarbejdningen, fordi organisationen (bortset fra carbide) er metastabel organisation, har den tendens til at transformere til den stabile organisation ved stuetemperaturen. Men tempereringen af ​​stempelstangen efter slukning vil accelerere den resterende indre spænding for at eliminere denne tendens.

Tempererende temperatur og tidskontrol bestemmes i almindelighed i overensstemmelse med produktegenskaberne eller ovntemperaturens ensartethed. Efter 24 timers slukning uden temperering vil de revnede dele ikke blive vist. Det er imidlertid generelt nødvendigt, at hærdning inden for 8 timer kan eliminere den indre stress og reducere risikoen for revnedannelse. Når der er en revne, vil delen blive ødelagt.

Stempelstangen i tempereringsprocessen vil den samlede slibning synes at være relativt sikker. I sektionsslibning vil stempelstangen være i fare for revnedannelse. Hvis forholdene tillader det, skal du foretage nogle flere destruktive test, kontrollere den mikrokosmiske krystallinske fase, dybden af ​​induktionslaget og overfladens hårdhed. Det vil sige beslutning baseret på datas.http: //www.honedtubing.com/